ΑΕΚ

Επιβεβαίωσε το δίλημμα η ΑΕΚ

Επιβεβαίωσε το δίλημμα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν υπέγραψε το συμφωνητικό με τη FIBA για το Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, επιβεβαιώνοντας πως υπάρχει... δίλημμα σε ό,τι αφορά την παρουσία της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο ΠΑΟΚ υπέγραψε το συμφωνητικό με τη FIBA , για να ακολουθήσει λίγες ώρες αργότερα ο Άρης . Με την ΑΕΚ όμως, τι γίνεται; Η "Ένωση" έδωσε το "παρών" τη Δευτέρα (21/3) στο Παρίσι δια του GM της ομάδας, Ντράγκαν Σάκοτα, και του αντιπροέδρου της, κ. Σταύρου Δουβή, κι όχι του ιδιοκτήτη και προέδρου, Μάκη Αγγελόπουλου. Κι αυτό ενδεχομένως επιτείνει την άποψη πως υπάρχει έντονο δίλημμα στην πλευρά της ΑΕΚ σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι στην ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας.

Οι "κιτρινόμαυροι" κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να είναι αυτός που θα αποφασίσει ποιο θα είναι το μέλλον της ομάδας, κι αν αυτή θα ακολουθήσει τον ΠΑΟΚ και τον Άρη στο Champions League , για να συμπληρωθεί η ελληνική τριάδα, ή θα τραβήξει τον δρόμο των "αιωνίων" και θα ταχθεί στο πλευρό της Euroleague.

Διαβάστε το ρεπορτάζ για την επιλογή του ΠΑΟΚ

Διαβάστε για τις κινήσεις του Νίκου Λάσκαρη

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ