ΕΟΚ

Επίθεση Λιόλιου σε προσωρινή διοίκηση ΕΟΚ: "Στόχος τους να εξαπατήσουν τα Σωματεία και να μην προχωρήσουν σε εκλογές"

Ο Βαγγέλης Λιόλιος σε συνέντευξη Τύπου του Προμηθέα τον Απρίλιο του 2020
Ο Βαγγέλης Λιόλιος σε συνέντευξη Τύπου του Προμηθέα τον Απρίλιο του 2020 EUROKINISSI

Με δήλωσή του ο Βαγγέλης Λιόλιος τα έβαλε με την προσωρινή Διοίκηση της ΕΟΚ επειδή δεν κατατέθηκε αίτημα στον Δ.Σ.Α για να υπάρχει η δυνατότητα εκλογών μέσω ψηφιακής κάλπης, κατηγορώντας την ότι δεν θέλει να γίνουν εκλογές.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος επιτέθηκε ξανά στην προσωρινή Διοίκηση της ΕΟΚ, κατηγορώντας την ανοιχτά μέσω δήλωσής του ότι αυτό που θέλει είναι να μην γίνουν εκλογές στις 30 Μαΐου όπως έχουν οριστεί.

Με την καταληκτική ημερομηνία για αίτηση των προσωρινών διοικήσεων των Ομοσπονδιών για ορισμό Εφορευτικής Επιτροπής από Δ.Σ.Α (σ.σ Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών) για αρχαιρεσίες με ψηφιακή κάλπη "Ζευς" να είναι σήμερα (6/5) και την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ να μην καταθέτει το σχετικό αίτημα, ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΟΚ ξέσπασε.

Στην ανακοίνωσή του λοιπόν, ο Βαγγέλης Λιόλιος αναφέρει ότι ούτε το σχετικό αίτημα κατατέθηκε, αλλά ούτε και ζητήθηκε υγειονομικό πρωτόκολλο για τις εκλογές που έχουν οριστεί να γίνουν σε γνωστό αθηναϊκό ξενοδοχείο με φυσική παρουσία στις 30 Μαΐου. Για αυτό τον λόγο κατηγορεί ανοιχτά την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ ότι δεν επιθυμεί να γίνουν εκλογές, αφού - όπως αναφέρει κάποια σε κάποιο σημείο - "γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιτραπεί η συνάθροιση 600 ατόμων σε οποιοδήποτε κλειστό χώρο".

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Λιόλιου:

Στο ίδιο έργο θεατές…

Μόλις σήμερα έληξε η καταληκτική ημερομηνία που είχε δικαίωμα η προσωρινή Διοίκηση του κ. Βασιλακόπουλου να καταθέσει αίτημα προς τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και να ζητήσει την αποστολή 3 δικαστικών αντιπροσώπων για τις εκλογές της 30ης Μαΐου, έτσι ώστε να σιγουρευτεί ότι ανεξαρτήτως επιδημιολογικών δεδομένων οι εκλογές οριστικά θα διεξαχθούν χωρίς άλλη καθυστέρηση. Παρόλα αυτά ούτε αυτό έπραξε, ούτε ζήτησε υγειονομικό πρωτόκολλο για τις εκλογές, γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιτραπεί η συνάθροιση 600 ατόμων σε οποιοδήποτε κλειστό χώρο.

Ο στόχος τους είναι για άλλη μια φορά να εξαπατήσουν τα Σωματεία και να μην προχωρήσουν σε εκλογές βυθίζοντας στο τέλμα το Ελληνικό μπάσκετ και «βιδωμένοι» στις καρέκλες τους να συνεχίζουν να ξοδεύουν παρανόμως τα χρήματα της ΕΟΚ, που αντί να πηγαίνουν στις ομάδες, σπαταλούνται σε ημέτερους.

Όλη αυτή την εξέλιξη όχι μόνο την έχω προβλέψει από το ξεκίνημα της, αλλά έχω καταθέσει εδώ και 10 μέρες έγγραφο στην ΕΟΚ επισημαίνοντας τις παράνομες ενέργειες και παραλείψεις της Διοίκησης, το οποίο φυσικά ποτέ δεν απαντήθηκε, αλλά αντί αυτού δέχθηκα φραστική επίθεση με προσωπικές απειλές και λάσπη από τους ίδιους και όχι μόνο.

Υπεύθυνος όμως σε αυτή τη κατάσταση δεν είναι μόνο ο κ. Βασιλακόπουλος.

Συνυπεύθυνοι σε αυτή την εξέλιξη είναι και οι 11 της Διοίκησης Πρωτοδικείου (Γολέμης, Τσαγκρώνης, Λόρτος, Γαλατσόπουλος, Δουβής, Παρίσης, Αγγελόπουλος, Μπάκουλας, Βακαλόπουλος, Ρόζης, Παπανικολάου) που συμφωνώντας δουλικά μαζί του, υπέγραψαν να γίνουν εκλογές την 30η Μαΐου δια ζώσης σε κλειστό χώρο στην Αθήνα, δίχως να ζητήσουν υγειονομικό πρωτόκολλο ( ως όφειλαν εκ του νόμου) και δίχως να προβλέψουν και τον εναλλακτικό τρόπο της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας (ως δυνατότητα που τους έδινε ο νόμος).

Για αυτό, λοιπόν, όχι απλά ενημερώνω αλλά και καλώ όλες τις ομάδες να πάρουν θέση σε αυτό τον εξευτελισμό του αθλήματος και να παρέμβουν ενεργά έτσι ώστε να προφυλάξουν το άθλημα από τέτοιου είδους παραβατικές συμπεριφορές.

Ένα είναι σίγουρο. Ότι και να κάνουν, όσο κι αν καθυστερήσουν, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Με εκτίμηση,

Βαγγέλης Λιόλιος"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ