EUROLEAGUE

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντίνου Μήτογλου

Ο Ντίνος Μήτογλου
Ο Ντίνος Μήτογλου EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντίνος Μήτογλου είναι και επίσημα παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος.

Παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο για την επόμενη διετία είναι και με κάθε επισημότητα ο Ντίνος Μήτογλου με τον ιταλικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτησή του. Ο Μήτογλου άφησε τον Παναθηναϊκό μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας και πλέον ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του μετακομίζοντας στην Ιταλία για χάρη της Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Μήτογλου αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό πριν λίγες μέρες αποχαιρετώντας τους "πράσινους" με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram και πλέον δηλώνει απόλυτα έτοιμος να αποδεχτεί τη νέα πρόκληση που ακούει στο όνομα Αρμάνι Μιλάνο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Αρμάνι, ο Μήτογλου εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος: " Είναι μία νέα πρόκληση για εμένα και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε με την νέα μου ομάδα, προπονητές και συμπαίκτες. Ξέρω ότι η Αρμάνι έχει μεγάλες βλέψεις και θα κάνω τα πάντα για να κατακτήσω τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα".

Σίγουρος για όσα μπορεί να προσφέρει ο Μήτογλου στην Αρμάνι, εμφανίστηκε και ο general manager της ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος. "Ο Μήτογλου, παρά το γεγονός ότι είναι νέος, έχει ήδη μεγάλη εμπειρία σαν παίκτης. Έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να αγωνιστεί σε ένα ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο".

TAGS EUROLEAGUE ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ