ΚΙΝΑ

Επέστρεψε στο κινεζικό πρωτάθλημα και τους Μπεγίν Ντακς ο Τζέρεμι Λιν

Ο Τζέρεμι Λιν με την φανέλα των Ράπτορς το 2019
Ο Τζέρεμι Λιν με την φανέλα των Ράπτορς το 2019 Ⓒ 2019 FRANK FRANKLIN II/ASSOCIATED PRESS

Έπειτα από μία (λειψή λόγω κορονοϊού) σεζόν στην G-League, ο Τζέρεμι Λιν αποφάσισε να υπογράψει νέο συμβόλαιο στους Μπεγίν Ντακς και να επιστρέψει στο κινεζικό πρωτάθλημα.

Ο Τζέρεμι Λιν πάλεψε την φετινή (2020/21) σεζόν να κερδίσει ένα νέο συμβόλαιο στο ΝΒΑ παίζοντας στην G-League με τους Σάντα Κρουζ Γουόριορς. Αφού δεν τα κατάφερε, αποφάσισε να επιστρέψει στο κινεζικό πρωτάθλημα και τους Μπεγίν Ντακς.

Ο Λιν γνωστοποίησε ο ίδιος την απόφασή του μέσω social media, δείχνοντας πλέον έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του, επιστρέφοντας στην ομάδα που αγωνίστηκε την σεζόν 2019/20.

Την φετινή σεζόν ο Λιν είχε 19.8 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 6.4 ασίστ μέσο όρο με 42.6% στα τρίποντα σε 31 λεπτά συμμετοχής στην G-League. Αυτό ωστόσο που του έμεινε - δυστυχώς - από την φετινή σεζόν είναι το γεγονός ότι σε έναν αγώνα έπεσε θύμα ρατσισμού όταν ένας αντίπαλός του τον αποκάλεσε σε έναν αγώνα "κορονοϊό", γεγονός που είχε οδηγήσει στο ξέσπασμα του Λιν, αλλά και του προπονητή των Γουόριορς, Στιβ Κερ. Ο Λιν δεν αποκάλυψε ποτέ το όνομα του παίκτη που προέβη σε αυτή την ενέργεια.

TAGS ΚΙΝΑ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ