ΙΣΡΑΗΛ

Επαναλαμβάνεται ο 2ος ημιτελικός Γκιλμπόα - Χολόν, από τον οποίο είχε αποχωρήσει η δεύτερη μετά από διακοπή ρεύματος

Επαναλαμβάνεται ο 2ος ημιτελικός Γκιλμπόα -  Χολόν, από τον οποίο είχε αποχωρήσει η δεύτερη μετά από διακοπή ρεύματος

Ο Αθλητικός Δικαστής δικαστής της ισραηλινής λίγκας αποφάσισε την επανάληψη του 2ου ημιτελικού ανάμεσα στην Γκαλίλ Γκιλμπόα και την Χάποελ Χολόν, ο οποίος αρχικά είχε κατοχυρωθεί στην πρώτη μετά την αποχώρηση της ομάδας του Στέφανου Δέδα επειδή ο αγώνας είχε διακοπεί έπειτα από διακοπή ρεύματος.

Δικαίωση για την Χάποελ Χολόν και... άνω-κάτω η ισραηλινή λίγκα. Λίγες ημέρες μετά τον επεισοδιακό δεύτερο ημιτελικό με την Γκαλίλ Γκιλμπόα, που κατοχυρώθηκε στην δεύτερη, επειδή η ομάδα του Στέφανου αρνήθηκε να επιστρέψει στο παρκέ έπειτα από διακοπή ρεύματος, ο Αθλητικός Δικαστής δικαίωσε την Χολόν και διέταξε την επανάληψη του αγώνα.

Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά στην έδρα της Γκιλμπόα αύριο (12/6), με το παιχνίδι να ξεκινάει από την αρχή. Το συγκεκριμένο γεγονός έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού το σκορ του δεύτερου ημιτελικού ήταν 60-55 υπέρ της Γκιλμπόα όταν διακόπηκε το παιχνίδι και η Χολόν αρνήθηκε να επιστρέψει στο παρκέ.

Για την ιστορία, η Γκιλμπόα προηγείται με 1-0 στην σειρά. Αν νικήσει δηλαδή αύριο (11/6) τότε θα προκριθεί στους τελικούς, όπου περιμένει η Μακάμπι. Αν όμως νικήσει η Χολόν, τότε όλα θα κριθούν σε τρίτο παιχνίδι.

TAGS ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ