ΕΟΚ

ΕΟΚ και Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είπαν "όχι στη βία" στο κλειστό του Μίλωνα

.  2  2022 (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
. 2 2022 (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΕΟΚ και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έκαναν την αρχή των κοινών εκδηλώσεων κατά της οπαδικής βίας.

Η ΕΟΚ και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ξεκίνησαν το Σάββατο 2 Απριλίου τις κοινές δράσεις για το "stop στην οπαδική βία". Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Μίλωνα, έγινε παρόντων τόσο του Βαγγέλη Λιόλιου όσο και του Τάκη Θεοδωρικάκου (όσο και του μέλους του Δ.Σ. της ΕΟΚ, Κωνσταντίνου Ασημακόπουλου), με πολλά παιδιά και γονείς να βρίσκονται στις εξέδρες.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος με τον Τάκη Θεοδωρικάκο
Ο Βαγγέλης Λιόλιος με τον Τάκη Θεοδωρικάκο EUROKINISSI

Το μήνυμα της εκδήλωσης ήταν ξεκάθαρο: Κάθε προπόνηση, κάθε αγώνας είναι γιορτή! Ο αθλητισμός και το μπάσκετ ενώνουν. Ξεχωριστή χροιά έδωσαν στην εκδήλωση σημαντικοί αθλητές, όπως η Εβίνα Μάλτση, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο Γιώργος Καλαϊτζής και ο Γιάννης Σιούτης. Το σημαντικό όμως ήταν η παρουσία γονέων μικρών αθλητών και εκατοντάδων παιδιών που συμμετείχαν στην εκδήλωση και της χάρισαν τη δική τους ζωντάνια, το δικό τους χαμόγελο κάνοντας πράξη το μήνυμα "είναι γιορτή".

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη μίλησαν στα παιδιά, τους χάρισαν μπλουζάκια με το μήνυμα της κοινής πρωτοβουλίας για τους υπενθυμίζουν το #einaigiorti και έπαιξαν μαζί τους στο παρκέ.

Η εκδήλωση ήταν η πρώτη από μια σειρά αντίστοιχων εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν σε αυτήν την κοινή πρωτοβουλία ΕΟΚ και Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

TAGS ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ