ΕΟΚ

ΕΟΚ: "Η συκοφαντική προσπάθεια του κ. Λιόλιου δεν θα βρει ανταπόκριση"

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος EUROKINISSI

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας απάντησε στην τοποθέτηση του Βαγγέλη Λιόλιου κατά του Γιώργου Βασιλακόπουλου. "Κανείς δεν είναι σε θέση να αλλοιώσει την ιστορική διαδρομή του κ. Βασιλακόπουλου" αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Ανακοίνωση - απάντηση με αποδέκτη τον Βαγγέλη Λιόλιο εξέδωσε η ΕΟΚ, με αφορμή την τοποθέτηση του υποψηφίου προέδρου της Ομοσπονδίας σε βάρος του Γιώργου Βασιλακόπουλου για το υγειονομικό πρωτόκολλο και τη λειτουργία των ακαδημιών εν μέσω πανδημίας.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Σε απάντηση της επικοινωνιακού χαρακτήρα δήλωσης του κ. Λιόλιου περί έλλειψης αντίδρασης του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.Κ. για το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α. επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Η προσωρινή Διοίκηση της Ε.Ο.Κ. και όχι του κυρίου Βασιλακόπουλου, όπως ισχυρίζεται ο κ. Λιόλιος επιχειρώντας κακόβουλα να προσωποποιήσει τη διορισμένη από το δικαστήριο διοίκηση για να δυσφημίσει κατά την άποψή του τον πρόεδρο αυτής, έχει ένα συγκεκριμένο και σαφώς περιορισμένο έργο να επιτελέσει και αυτό είναι η διεξαγωγή των Αρχαιρεσιών της Ομοσπονδίας στις 12 Σεπτεμβρίου 2021.

Η συκοφαντική αυτή προσπάθεια του κ. Λιόλιου είναι βέβαιο ότι δεν θα βρει ανταπόκριση από τα αθλητικά σωματεία, τα οποία έχουν πλήρη και σαφή γνώση για την ιστορική διαδρομή του κ. Βασιλακόπουλου στο αθλητικό κίνημα, την οποία δεν είναι σε θέση κανείς να αλλοιώσει προς ίδιον και κάθε άλλο παρά νόμιμο αλλά και ηθικό προσωπικό όφελος".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ