ΕΟΚ

ΕΟΚ: Έκτακτο Δ.Σ. τη Μεγάλη Τρίτη για Εθνικές ομάδες, ταμειακή διαχείριση και Πανελλήνια

Το σήμα της ΕΟΚ έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας
Το σήμα της ΕΟΚ έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας EUROKINISSI

Τη σύγκλιση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου για την Τρίτη 27 Απριλίου αποφάσισε η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ, με τρία θέματα να τίθενται προς συζήτηση.

Τα συνεχή αιτήματα για ενημέρωση, κυρίως επί των οικονομικών (σ.σ.: ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος της παράταξης Λιόλιου είχε στείλει τρεις σχετικές επιστολές το προηγούμενο διάστημα), για το διάστημα που "τρέχει" την Ομοσπονδία η προσωρινή διοίκηση του Πρωτοδικείου έφεραν την απάντηση της ΕΟΚ, που όρισε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για τη Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου.

Η προσωρινή διοίκηση ενημέρωσε για τη σύγκλιση -μέσω τηλεδιάσκεψης- του Διοικητικού Συμβουλίου, με τρία βασικά θέματα προς συζήτηση. Πρώτον, την ταμειακή διαχείριση από την 1η έως την 26η Απριλίου (όσο δηλαδή "τρέχει" την Ομοσπονδία η προσωρινή διοίκηση), δεύτερον τις Εθνικές ομάδες και, τρίτον, τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Θυμίζουμε πως η προσωρινή διοίκηση έχει ήδη αποστείλει στη ΓΓΑ τη λίστα με τα 512 σωματεία που θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές που έχουν ανακοινωθεί για τις 30 Μαΐου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ