NBA

Το Associated Press "πέθανε" λάθος Έντι Τζόνσον, έξαλλος ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού

Ο Έντι Τζόνσον χαιρετάει το πλήθος σε συγκέντρωση το 2005
Ο Έντι Τζόνσον χαιρετάει το πλήθος σε συγκέντρωση το 2005 AP PHOTO/ROBERT K. O'DANIELL

Το Associated Press ανέβασε την είδηση του θανάτου του άλλοτε ΝΒΑερ Έντι Τζόνσον των Χοκς ανεβάζοντας φωτογραφία του επίσης ΝΒΑερ - και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού - Έντι Τζόνσον, κάτι που έκανε έξαλλο τον άλλοτε "ερυθρόλευκο"!

Ό Έντι Τζόνσον είναι έξαλλος! Και δικαίως, αφού το μεγάλο ειδησεογραφικό ΜΜΕ, Associated Press, έκανε το λάθος να βάλει την φωτογραφία του σε θέμα για τον θάνατο να συνονόματού του, Έντι Τζόνσον, ο οποίος έφυγε από την ζωη σε ηλικία 65 ετών τα χαράματα της Τετάρτης (5/11) ώρα Ελλάδος!

Σε μία ακόμα απόδειξη ότι μπορεί ακόμα και στα μεγαλύτερα μέσα να γίνει γκάφα, το AP, ανέβασε την είδηση του θανάτου του άλλοτε All Star με την φανέλα των Χοκς Έντι Τζόνσον αλλά με φωτογραφία του γνώριμού μας από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό (την σεζόν 1994/95) - και επίσης ΝΒΑερ - Έντι Τζόνσον!

Αποτέλεσμα; Να γίνει εξαλλος ο άλλοτε "ερυθρόλευκος", ο οποίος παρέθεσε το άρθρο και έγραψε σε δύο διαφορετικά σχόλια: "Είμαι ζωντανός! Σβήστε το! Θα σας πρότεινα να επικοινωνήσετε με τους σωστούς ανθρώπους και να σβήσετε την φωτογραφία μου σε μερικές ώρες, αλλιώς θα επικοινωνήσει μαζί σας ο δικηγόρος μου"

Δείτε τα σχετικά post:

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ