STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ενταση για τον πειθαρχικό κώδικα

Χαμός στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ με τον Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να ανεβάζουν τους τόνους για το δεύτερο "καυτό" θέμα του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στα... χαρακώματα βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, με πεδίο μάχης τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ ... Η διαμάχη δεν έχει πλέον να κάνει με την αλλαγή στο καθεστώς των ξένων (από 4-2 έγινε 6-0), αλλά με τον πειθαρχικό κώδικα.

Άλλωστε σε ό,τι αφορά στους ξένους (ο Παναθηναϊκός είχε με το μέρος του 11 ομάδες και ο Ολυμπιακός μόνο τον Προμηθέα) δεν υπήρξαν ιδιαίτερες αντιδράσεις, αλλά η συνέχεια ήταν καυτή. Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων διαφώνησαν σε... όλα και ο τόνος της συζήτησης ανέβηκε επικίνδυνα. Υπήρξε ένταση με τους υπόλοιπους να έχουν καθίσει σιωπηλά στην θέση τους και να παρακολουθούν.

Για ποιο λόγο διαφώνησαν; Για το θέμα της ετήσιας παραγραφής ποινών του πειθαρχικού κώδικα για φυσικά πρόσωπα. Δηλαδή οποιαδήποτε ποινή να μην μεταφέρεται για την επόμενη σεζόν. Επίσης, η συγχώνευση ποινών, όπως και η αποσύνδεση ποινών για άτομα που δεν έχουν διοικητική ή ιδιοκτησιακή σχέση με κάποια ομάδα. Ακόμα συζητήθηκε η δυνατότητα προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια για ποινές που επιβλήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ