Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ένσταση ο Ολυμπιακός για αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου με τον Παναθηναϊκό

Η Όλγα Χατζηνικολάου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Η Όλγα Χατζηνικολάου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Παράτυπη θεωρούν στον Ολυμπιακό τη συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών και γι' αυτό κατέθεσαν ένσταση κατά του κύρους της αναμέτρησης της Πέμπτης (13/5) με τον Παναθηναϊκό.

Αντικανονική θεωρούν οι άνθρωποι της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού τη συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών, γι' αυτό και κατέθεσαν ένσταση κατά του κύρους της αναμέτρησης πριν από την έναρξή της.

"Κατατέθηκε ένσταση δεδομένου ότι η συμμετοχή της αθλήτριας Όλγας Χατζηνικολάου είναι αντικανονική, καθόσον ισχύει η ποινή τετραετούς αποκλεισμού της που έχει επιβληθεί από WADA/CAS (το 2018) εις γνώση της ΕΟΚ και του ΠΑΟ, η δε έκδοση του δεκτίου της δεν είναι νόμιμη ως εκπρόθεση κατά παράβαση του Κανονισμού Μεταγραφών/εγγράφων της ΕΟΚ" αναφέρει η ένσταση του Ολυμπιακού, όπως μεταδόθηκε στη διάρκεια της μετάδοσης από το κανάλι της γηπεδούχου ομάδας στο YouTube.

Θυμίζουμε πως η Χατζηνικολάου συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και ανακοινώθηκε την Τετάρτη (12/5), δηλώθηκε στο ρόστερ για τους τελικούς της Α1 Γυναικών και πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της Πέμπτης (13/5), που μετατέθηκε κατά μία ημέρα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ