ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ενσωματώθηκαν οι διεθνείς της ΑΕΚ και του Προμηθέα στην Εθνική Ανδρών

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος στο ματς ΑΕΚ - Προμηθέας
Ο Λίνος Χρυσικόπουλος στο ματς ΑΕΚ - Προμηθέας EUROKINISSI

Οι Λίνος Χρυσικόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Μιχάλης Λούντζης και Δημήτρης Κατσίβελης ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το Προολυμπιακό τουρνουά. Αποχαιρέτησαν οι Σαλούστρος, Παπαδάκης και Χαραλαμπόπουλος.

Με τέσσερα νέα πρόσωπα συνεχίζεται πλέον η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά του Καναδά (29/6-4/7).

Όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ, οι Λίνος Χρυσικόπουλος και Δημήτρης Κατσίβελης της ΑΕΚ και οι Χάρης Γιαννόπουλος και Μιχάλης Λούντζης του Προμηθέα ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις, αφού ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις ομάδες τους.

Παράλληλα, η ένταξη των τεσσάρων διεθνών της ΑΕΚ και του Προμηθέα είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσουν οι Χρήστος Σαλούστρος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Κώστας Παπαδάκης, οι οποίοι βοηθούσαν στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα βρίσκεται στον 1ο όμιλο του Προολυμπιακού του Καναδά, μαζί με τους διοργανωτές και την Κίνα, ενώ στον 2ο Όμιλο βρίσκονται η Τουρκία, η Ουρουγουάη και η Τσεχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Οι αθλητές που είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις ομάδες τους αρχίζουν σταδιακά να εντάσσονται στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών, με τη διαδικασία να συνεχίζεται και στις επόμενες ημέρες.

Ήδη το «παρών» έχουν δώσει οι Λίνος Χρυσικόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Χάρης Γιαννόπουλος και Μιχάλης Λούντζης, ενώ τη Δευτέρα (14/6) και μετά το διήμερο ρεπό που θα υπάρξει, θα προστεθούν και άλλοι παίκτες.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Ρικ Πιτίνο ευχαρίστησε για την ουσιαστική προσφορά τους στη μέχρι τώρα προετοιμασία τους Χρήστο Σαλούστρο, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Κώστα Παπαδάκη, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν με την ομάδα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ