NBA

Εμπίντ: "Θα πω στον γιο μου ότι έκανα quadruple-double με 60 πόντους"

Εμπίντ: "Θα πω στον γιο μου ότι έκανα quadruple-double με 60 πόντους"
AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο Τζοέλ Εμπίντ ανυπομονεί για τη μέρα που θα κοκορευτεί στον γιο του, Άρθουρ, για το ιστορικό ματς που έκανε κόντρα στους Τζαζ.

Ο Τζοέλ Εμπίντ πραγματοποίησε μια εμφάνιση ιστορικών διαστάσεων στη νίκη των Σίξερς κόντρα στους Τζαζ, πετυχαίνοντας 59 πόντους (18/23 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 20/24 βολές) μαζί με 11 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο, 7 μπλοκ και 5 λάθη.

Και λέμε ιστορική εμφάνιση καθώς κανένας άλλος παίκτης στο NBA δεν έχει καταφέρει στο παρελθόν να έχει 50+ πόντους, 10+ ριμπάουντ, 5+ τελικές πάσες και 5+ τάπες στο ίδιο παιχνίδι. Ωστόσο, ο Καμερουνέζος σέντερ των Σίξερς θα "φουσκώσει" ακόμα περισσότερο τα νούμερά του όταν μια μέρα μιλήσει για αυτό το ματς στον γιο του, Άρθουρ, αφού όπως αποκάλυψε σκοπεύει να του πει ότι έκανε quadruple-double.

Για την ακρίβεια ο Εμπίντ δήλωσε: "Θα έχει πολύ πλάκα. Ανυπομονώ να αρχίσει να καταλαβαίνει σε μερικά χρόνια και να του μιλάω για την καριέρα μου. Για την ακρίβεια θα του πω ότι έκανα quadruple-double με 60 πόντους. Έχω ακόμα πολύ δρόμο, πολλά να πετύχω. Τα στατιστικά σαν τα σημερινά δεν μετράνε, προφανώς ο στόχος είναι ένα πρωτάθλημα με όποιο κόστος. Αυτό θα είναι το καλύτερο συναίσθημα του κόσμου. Δεν έχει σημασία αν θα έχω μέσο όρο 10 ή 30 πόντους. Αν κερδίσεις ένα πρωτάθλημα, αυτό είναι το μόνο που μετράει".

TAGS NBA ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΝΤ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ