ΑΡΗΣ

Ελληνιάδης: "Ιερή υποχρέωση να βοηθήσω τον Άρη"

Ελληνιάδης: "Ιερή υποχρέωση να βοηθήσω τον Άρη"
Ο Σταύρος Ελληνιάδης EUROKINISSI

Ο Σταύρος Ελληνιάδης είναι ο νέος Σύμβουλος Διοίκησης του Άρη και στις πρώτες του δηλώσεις στην σελίδα της ΚΑΕ, μίλησε για τα νέα του καθήκοντα, τονίζοντας πως είναι τιμή για τον ίδιο να βοηθήσει την ιστορική ομάδα.

Νέος Σύμβουλος διοίκησης του Άρη είναι ο Σταύρος Ελληνιάδης, ο οποίος προέβη στις πρώτες του δηλώσεις για τα νέα του καθήκοντα, ενώ τόνισε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή του να βρίσκεται στον σύλλογο και να βοηθήσει τη φετινή προσπάθεια της ομάδας.

"Θυμάμαι τον εαυτό μου, να φεύγει από τις προπονήσεις, τρέχοντας για να προλάβει τους αγώνες του ΑΡΗ στην τηλεόραση. Ανήκω στη γενιά, που μεγάλωσε με την ομάδα-μύθο και Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ. Μαζί του πήραμε παραστάσεις, δημιουργήσαμε τους δικούς μας ήρωες, αποκτήσαμε όραμα. Ο ΑΡΗΣ όλης της Ελλάδας, ερήμωνε τους δρόμους, έκλεινε τα θέατρα, καθήλωνε εκατομμύρια φιλάθλους μπροστά από τη μικρή οθόνη και οιστρηλατούσε 5.000 τυχερούς πιστούς, που είχαν εξασφαλίσει εισιτήριο, μετατρέποντας κάθε φορά το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο σε μια από τις πιο καυτές έδρες σε όλη την Ευρώπη.

Τα λόγια είναι φτωχά, να περιγράψουν το μεγαλείο αυτού του συλλόγου. Δέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση συνεργασίας από τη διοίκηση του ΑΡΗ, ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή και νιώθω ιερή υποχρέωση να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου την προσπάθεια της ομάδας στη φετινή σεζόν. Είμαι ανυπόμονος να μπω στο «Nick Galis Hall» και να ζήσω την ατμόσφαιρα που μόνο οι Αρειανοί ξέρουν να δημιουργούν", δήλωσε χαρακτηριστικά στην σελίδα της ΚΑΕ Άρης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ