ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Λυχναράς: "Αν ο Ολυμπιακός δικαιωθεί, μπορεί να ζητήσει επανάληψη της αγωνιστικής"

ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI)
ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να τραβήξει το σκοινί στα άκρα, αν φυσικά δικαιωθεί από το ΑΣΕΑΔ, ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5) ο διακεκριμένος νομικός, Άρης Λυχναράς.

Την πεποίθησή του πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα έχει κάθε νομικό δικαίωμα να ζητήσει την επανάληψη της 26ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League σε περίπτωση που δικαιωθεί από το ΑΣΕΑΔ στη διάρκεια της Πέμπτης (16/5) εξέφρασε το απόγευμα της Τετάρτης (15/5) ο Άρης Λυχναράς.

Ο διακεκριμένος νομικός υποστήριξε στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ για τη συνεδρίαση των παραγόντων των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας πως οι Πειραιώτες μπορούν να τραβήξουν κι άλλο το σκοινί, σε αντίθεση με όσα υποστηρίζει το νομικό επιτελείο της διοργανώτριας αρχής. Αυτό, βέβαια, θα συμβεί μόνο σε περίπτωση που δικαιωθούν από το ΑΣΕΑΔ, το οποίο θα συνεδριάσει την Πέμπτη.

Ο Γιώργος κι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αποχώρησαν από τη συνεδρίαση όταν ξεκίνησε η συζήτηση για την έναρξη των playoffs, λέγοντας πως γίνεται προσπάθεια πραξικοπήματος. Υπενθυμίζουμε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για αντικανονική/παράτυπη διαδικασία της κλήρωσης των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής.

TAGS ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ