ΜΠΑΣΚΕΤ

Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών: Ώρα τίτλου στα Χανιά

Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών: Ώρα τίτλου στα Χανιά

Ο Ολυμπιακός και η Νίκη Λευκάδας θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον σημερινό τελικό (24/3, 15:00) του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών που φιλοξενείται στα Χανιά.

Ο μεν Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κατακτήσει το τρόπαιο για 4η συνεχόμενη χρονιά και να πιάσει παράλληλα τις Εσπερίδες στην κορυφή της λίστας των ομάδων με τις περισσότερες κατακτήσεις. Η δε Νίκη Λευκάδας θα ψάξει το... θαύμα. Κάπως έτσι θα μοιάζει σήμερα ενδεχόμενη νίκη της -πρωτάρας σε τελικό- Νίκης κόντρα σε μία ομάδα που μετράει 105 συνεχόμενες νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις.

Αυτό είναι το ζευγάρι στον σημερινό τελικό (24/3, 15:00) τουFinal Fourτου Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών που φιλοξενείται στα Χανιά. Όσο για το πώς έφτασαν μέχρι εδώ; Η Νίκη Λευκάδας νίκησε στον προχθεσινό ημιτελικό (22/3) την Δάφνη Αγίου Δημητρίου 73-68, έχοντας αποκλείσει προηγουμένως τον Σπόρτιγκ (61-48) και τις Εσπερίδες (86-75).

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, νίκησε κατά σειρά τον ΠΑΟΚ (90-56), τον Πρωτέα Βούλας (66-46) και στον ημιτελικό τον Παναθηναϊκό (78-37), κερδίζοντας τα παιχνίδια του με 31,7 πόντους διαφορά κατά μέσο όρο. Οι "ερυθρόλευκες" επέκτειναν παράλληλα το νικηφόρο σερί τους στις εγχώριες διοργανώσεις (Α1 και Κύπελλο) στο 105-0.

Το πρόγραμμα της ημέρας στα Χανιά:

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΚΓ Κλαδισού12:00Δάφνη Αγ Δημητρίου - Παναθηναϊκός(Κάρδαρης-Κωνσταντινίδου-Καρανικόλα Αλ.)

ΤΕΛΙΚΟΣ

ΚΓ Κλαδισού 15:00 Νίκη Λευκάδας - Ολυμπιακός(Μαγκλογιάννης-Μαλαμάς-Γιακείμη)

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ