Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Από την Basket League στην Γ' Εθνική ο Νίκος Οικονόμου

BASKET LEAGUE / ΚΥΜΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΥΜΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ερμής Σχηματαρίου ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νίκου Οικονόμου, που θα κάνει την διαδρομή από την Basket League στην Γ' Εθνική!

Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες ο Νίκος Οικονόμου βρισκόταν στην Basket League και συγκεκριμένα στον πάγκο του Πανιωνίου. Αυτή την Κυριακή (24/2) θα κοουτσάρει ξανά, αλλά τρεις κατηγορίες πιο χαμηλά, στην Γ' Εθνική .

Ο Ερμής Σχηματαρίου ανακοίνωσε σήμερα την πρόσληψη του 46χρονου προπονητή, ο οποίος κοουτσάρισε για δύο μήνες τον Πανιώνιο την τρέχουσα σεζόν, πριν οι δύο πλευρές χωρίσουν τους δρόμους τους πριν από δύο εβδομάδες. Ο Ερμής είναι αυτή τη στιγμή 8ος στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής με ρεκόρ 7-9.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Ο Γ.Σ. Ερμής Σχηματαρίου ενώνει τις δυνάμεις του με έναν άνθρωπο που έχει γράψει την δική του ιστορία στο Ελληνικό μπάσκετ, τον Νίκο Οικονόμου. Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίστηκε στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες και πλέον είναι προπονητής θα έχει την πλήρη ευθύνη και εποπτεία της ομάδας από τις ακαδημίες του συλλόγου μέχρι το ανδρικό τμήμα.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια πολύ σπουδαία συνεργασία την οποία πραγματοποιεί η διοίκηση του Γ.Σ. Ερμή Σχηματαρίου με τον Νίκο Οικονόμου, ο οποίος με την παρουσία του αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τα νέα παιδιά στην ευρύτερη περιοχή, που θέλουν να ζήσουν το δικό τους αθλητικό όνειρο.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου επενδύουν στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο ελληνικό μπάσκετ με συνέπεια, σκληρή δουλειά και όραμα φτάνοντας στην κορυφή.

Με οδηγό την πορεία που ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια ο Νίκος Οικονόμου ο Γ.Σ. Ερμής Σχηματαρίου φιλοδοξεί να γράψει τις δικές του επιτυχημένες σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ