ΜΠΑΣΚΕΤ

Μιλεντίγιεβιτς και επίσημα στον Ιωνικό Νικαίας

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 2017 / ΤΣΕΧΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 2017 / ΤΣΕΧΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Παίκτης του Ιωνικού Νικαίας είναι και επίσημα πλέον ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, με την ομάδα της Νίκαιας να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή ολοκληρώθηκε και τυπικά για τον Ιωνικό Νικαίας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιάκωβου Μιλεντίγιεβιτς, με τον οποίο υπήρχε ήδη συμφωνία από χθες (9/8) .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Ο Ιωνικός Νικαίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το διεθνή καλαθοσφαιριστή Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς.

Ο Μιλεντίγιεβιτς, ο οποίος έχει ύψος 1.88 και γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11 Ιανουαρίου του 1997, αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας η οποία ενισχύεται ακόμη περισσότερο ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο 21χρονος γκαρντ ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ από τη Νέα Πέραμο και μετά πήγε στα Μέγαρα. Στην συνέχεια αγωνίστηκε από το προ μίνι τμήμα έως και το εφηβικό στο Αιγάλεω για να αποτελέσει μέλος του Δούκα(Α2 κατηγορία) από το 2015 έως το 2017. Μετακόμισε στην Αμαλιάδα για λογαριασμό του Κοροίβου με τον οποίο αγωνίστηκε στην Α1 κατηγορία την περσινή σεζόν(2017-2018) και είχε προπονητή το νυν Τεχνικό Διευθυντή του Ιωνικού Νικαίας, Ντίνο Καλαμπάκο. 'Εχει κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια με τις μικρές εθνικές ομάδες, το 2015 με την Under 18 στο Βόλο και το 2017 με την Under-20 στην Κρήτη.

Oi πρώτες δηλώσεις

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης μας στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: "Χαίρομαι ιδιαίτερα που ήρθα σε μία ομάδα όπως ο Ιωνικός Νικαίας με στόχους, οργάνωση και όραμα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο Σύλλογο αγαπούν τον Ιωνικό και κάνουν τα πάντα ώστε να τον δουν εκεί που ανήκει, στην Α1 κατηγορία. Γι' αυτό και εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω μαζί με τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου να κάνω το όνειρό τους πραγματικότητα. Είναι γνωστό επίσης ότι οι φίλαθλοι του Ιωνικού στέκονται στο πλευρό της ομάδας και ότι και φέτος θα κάνουμε τα πάντα ώστε να τους έχουμε δίπλα μας".

Ιάκωβε, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού Νικαίας και ευχόμαστε όλοι μαζί να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ