ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν κατεβαίνουν τα Τρίκαλα, στην Α2 το Πευκοχώρι

ΤΡΙΚΑΛΑ BC - ΚΟΛΟΣΣΟΣ
(EUROKINISSI SPORTS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΤΡΙΚΑΛΑ BC - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (EUROKINISSI SPORTS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Τρεις ημέρες πριν από την έναρξη των εθνικών κατηγοριών τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν ότι δεν θα κατεβάσουν ομάδα στην Α2. Στη θέση τους ανεβαίνει το Πευκοχώρι. "Ανοιχτή" η θέση στη Β' Εθνική.

Τρίκαλα... τέλος! Η ομάδα της Θεσσαλίας ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία ότι δεν πρόκειται να κατεβάσει ομάδα στην Α2 της νέας αγωνιστικής περιόδου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν νέες ανακατατάξεις στις εθνικές κατηγορίες. Κατ' αρχάς, τη θέση των Τρικάλων στην Α2 θα πάρει η επόμενη επιλαχούσα ομάδα, το Πευκοχώρι.

Στο σύλλογο της Χαλκιδικής περιμένουν σήμερα το σχετικό χαρτί από την ΕΟΚ, προκειμένου να επικυρωθεί η συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Α2, αφήνοντας με τη σειρά τους κενή μία θέση στον βόρειο όμιλο της Β' Εθνικής. Όσο για το ποια ομάδα θα την καταλάβει; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα.

Αναποφάσιστος ο Πολύγυρος, έτοιμη η ΧΑΝΘ

Η ομάδα που έχει... σειρά για να ανέβει στην Β' Εθνική μετά τους αγώνες κατάταξης που έγιναν μετά το τέλος των περσινών πρωταθλημάτων, είναι ο Πολύγυρος. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της κεντρικής Μακεδονίας είναι διχασμένη σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Β' Εθνική, με αποτέλεσμα το μπαλάκι να περνάει στην επόμενη επιλαχούσα ομάδα, την ΧΑΝΘ.

Ο ιστορικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης είχε επικρατήσει στους αγώνες κατάταξης του Πρωτέα Γρεβενών και έχει ξεκάθαρη πρόθεση να παίξει στην Β' Εθνική την επόμενη χρονιά. Το αν θα καταφέρει, πάντως, θα κριθεί από τις βουλές του Πολύγυρου, ο οποίος θα πρέπει να ανακοινώσει άμεσα την απόφασή του.

Update: Την απόσυρση των Τρικάλων επισημοποίησε και η ΕΟΚ, που ανακοίνωσε επίσης ότι ο αγώνας του Πευκοχωρίου με τον Ερμή Αγιάς για το προσεχές Σάββατο αναβλήθηκε για την Τετάρτη 10/10.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Μετά τη δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, τη θέση του καταλαμβάνει το Σωματείο ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ 87 ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ. Λόγω της ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών του Σωματείου ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ 87 ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ, μετά από την δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στο παραπάνω πρωτάθλημα, ο αγώνας ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ 87 ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ- ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ της 1ης αγωνιστικής της 6/10/2018, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10/10/2018 και ώρα 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΑΓ.ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ