ΜΠΑΣΚΕΤ

Α2: Υποβιβάζεται το Πευκοχώρι, στα playouts Μαρούσι και Καβάλα

Α2: Υποβιβάζεται το Πευκοχώρι, στα playouts Μαρούσι και Καβάλα

Η Ευρώπη Πευκοχωρίου δεν θα αγωνιστεί στο ματς με την Καστοριά και θα υποβιβαστεί στη Β' Εθνική, ενώ την παραμονή τους στην Α2 θα διεκδικήσουν στα playouts το Μαρούσι και την Καβάλα.

Η Ευρώπη Πευκοχωρίου δεν θα συμμετάσχει στο ματς με την Καστοριά (11/5) για την 30η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α2, θα ακολουθήσει τον Εθνικό στην Β' Εθνική της νέας σεζόν και... δίνει την ευκαιρία στο Μαρούσι και την Καβάλα να παραμείνουν στην κατηγορία.

Μετά την συμπλήρωση 29 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Α2, το Πευκοχώρι, το Μαρούσι και η Καβάλα έχουν 39 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική θα κρινόταν ποια ομάδα εκ των τριών θα υποβιβαζόταν στην Β' Εθνική και ποιες δύο εξ αυτών θα έπαιζαν στα playouts.

Οι διοικούντες της Ευρώπης Πευκοχωρίου, όμως, αποφάσισαν να μην αγωνιστεί η ομάδα τους στην Α2 της νέας σεζόν, αλλά και να απέχουν από το ματς με την Καστοριά, ώστε να μην στερήσουν το δικαίωμα στο Μαρούσι και στην Καβάλα να παλέψουν για την παραμονή τους. Ύστερα από από αυτή την απόφαση το Πευκοχώρι θα μηδενιστεί στο ματς με την Καστοριά, θα τερματίσει στην προτελευταία της θέσης του πρωταθλήματος και θα υποβιβαστεί στην Β' Εθνική.

Η ανακοίνωση της Ευρώπης Πευκοχωρίου αναφέρει:

"Μετά από έκτακτο Δ.Σ του συλλόγου μας αποφασίσαμε η ομάδα του αντρικού τμήματος μπάσκετ για λόγους εσωτερικούς ( που δεν είναι της παρούσης για περαιτέρω ανάλυση ) την επόμενη αγωνιστική σεζόν να μην αγωνιστεί στην Α2 εθνική κατηγορία.

Για τον λόγο αυτό, σεβόμενοι την ΕΟΚ και τις υπόλοιπες ομάδες και για να μη στερήσουμε το δικαίωμα σε καμία από αυτές να αγωνιστεί στα play out και να διεκδικήσει την παραμονή της στην Α2, η ομάδα μας δεν θα κατέβει να αγωνιστεί την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Καστοριά, ώστε να μην συμμετέχει στην διαδικασία των play outs.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες που θα αγωνιστούν μέχρι τέλους για την παραμονή τους στην κατηγορία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ