ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ελλάδα - Ισπανία: Στο ΟΑΚΑ οι Ομπράντοβιτς και Σπανούλης

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στα επίσημα του ΟΑΚΑ για το Ελλάδα - Ισπανία | 9 Αυγούστου 2022
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στα επίσημα του ΟΑΚΑ για το Ελλάδα - Ισπανία | 9 Αυγούστου 2022 EUROKINISSI

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και νυν της Παρτίζαν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ήταν μεταξύ των θεατών που βρέθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να δει το φιλικό της Ελλάδας με την Ισπανία ενώ στο κλειστό βρέθηκε και ο Βασίλης Σπανούλης.

Δύο άνθρωποι που ξέρουν το ΟΑΚΑ όσο λίγοι και οι οποίοι έχουν έχει ζήσει μεγάλες στιγμές στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων βρέθηκαν στα επίσημα του κλειστού το βράδυ της Τρίτης για να παρακολουθήσουν τη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία.

Αρχικά ο λόγος για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που ήταν μαζί με τον GM της Ζενίτ, Μάνο Παπαδόπουλο, με τον οποίο άλλωστε είχαν κοινή πορεία στον Παναθηναϊκό ενώ φυσικά βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να δει τον νυν παίκτη του στην Παρτίζαν, Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά και τον κουμπάρο του και προπονητή της Εθνικής, Δημήτρη Ιτούδη. Δίπλα τους ήταν ο GM της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος.

Στο γήπεδο ήταν κι ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Φασούλας που είναι μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική το 1987, όπως κι ο παλιός διαιτητής, Σταύρος Δουβής.

Ο Βασίλης Σπανούλης στα επίσημα του ΟΑΚΑ για το Ελλάδα - Ισπανία | 9 Αυγούστου 2022
Ο Βασίλης Σπανούλης στα επίσημα του ΟΑΚΑ για το Ελλάδα - Ισπανία | 9 Αυγούστου 2022 EUROKINISSI

Στο ΟΑΚΑ ήταν και ο νυν προπονητής της ομάδας του Περιστερίου και παλαίμαχος γκαρντ του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος επίσης είδε με μεγάλο ενδιαφέρον τη φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET 2022 EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ