ELITE LEAGUE

Elite League: Ο Μίλωνας έκανε την έκπληξη με τον Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ

Elite League: Ο Μίλωνας έκανε την έκπληξη με τον Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI

Βόμβα Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ πυροδότησε ο Μίλωνας, που ανέβηκε από τη Β' Εθνική στην Elite, δείχνοντας από νωρίς την πρόθεσή του να πρωταγωνιστήσει.

Σε μία σπουδαία προσθήκη προχώρησε ο Μίλωνας, που ανέβηκε από τη Β' Εθνική στην Elite League, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ (1984, 1μ85) για τη σεζόν 2023-24. Κίνηση που δείχνει πως το σωματείο της Νέας Σμύρνης θέλει να πρωταγωνιστήσει.

Ο Μπαρτ επανεμφανίστηκε στα ελληνικά παρκέ στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Basket League και θύμισε σε όλους πόσο μπάσκετ ξέρει. Ο Ιωνικός Νίκαιας τον επιστράτευσε εκτάκτως για να δώσει τη μάχη παραμονής κόντρα στην Καρδίτσα. Η αποστολή απέτυχε, όμως εκείνος έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε μετρώντας 29 πόντους (5/12 δίποντα, 6/10 τρίποντα, 1/2 βολές), 5 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 2 κλεψίματα και 6 λάθη.

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα να απολαύσω το μπάσκετ και να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια που κάνει ο Μίλωνας. Γνωρίζω ότι πρόκειται για μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και είναι χαρά μου να βοηθήσω για να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση και ο coach. Οι άνθρωποι του Μίλωνα έχουν πάθος και όραμα και είμαι έτοιμος να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους στο παρκέ. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο γήπεδο που πριν μερικές δεκαετίες είχε παίξει ο μεγάλος NBAer Mitchell Wiggins και να βοηθήσω σε νέες επιτυχίες", ανέφερε ο Αμερικανός για τη συμφωνία του με τον Μίλωνα.

TAGS ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ