NBA

Ελεύθερος ο Έιβερι Μπράντλι, δεν έκαναν χρήση της option οι Ρόκετς

Ο Έιβερι Μπράντλι σε φάση από αγώνα των Μαϊάμι Χιτ, λίγο πριν αποχωρήσει για να παίξει στους Χιούστον Ρόκετς
Ο Έιβερι Μπράντλι σε φάση από αγώνα των Μαϊάμι Χιτ, λίγο πριν αποχωρήσει για να παίξει στους Χιούστον Ρόκετς 2021 AP PHOTO/JEFFREY MCWHORTER

Ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ο Έιβερι Μπράντλι, καθώς οι Χιούστον Ρόκετς τον αποδέσμευσαν για να γλιτώσουν ένα ποσό κοντά στα έξι εκατομμύρια δολάρια.

Στη δεξαμενή των free agents βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (31/7) ο Έιβερι Μπράντλι, καθώς οι Ρόκετς αποφάσισαν να μην κάνουν χρήση της option τους για τη σεζόν 2021/22 και τον αποδέσμευσαν για να γλιτώσουν ένα ποσό κοντά στα έξι εκατομμύρια δολάρια.

Ο 30χρονος γκαρντ που διακρίνεται για τις αμυντικές του επιδόσεις είχε 6.4 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά 22.3 λεπτά σε 27 αγώνες την περσινή χρονιά, ενώ σε 598 αγώνες στην καριέρα του μετράει 11.5 πόντους (36.3% στο τρίποντο), 2.9 ριμπάουντ και 1.8 τελικές πάσες ανά 28 λεπτά.

Ο Μπράντλι έχει παίξει σε καλούς οργανισμούς (Σέλτικς, Κλίπερς, Λέικερς, Γκρίζλις, Χιτ) και αναμένεται να βρει εύκολα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έστω και αν δεν θα είναι εύκολο να πάρει κάτι περισσότερο από το minimum των βετεράνων.

Η Free Agency ανοίγει το βράδυ της 2ας Αυγούστου.

TAGS NBA ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ