NCAA

Εκτός Final Four (και) ο Auguste

Εκτός Final Four (και) ο Auguste

Το North Carolina επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στο Notre Dame του Zach Auguste για να πάρει το εισιτήριο για το Final Four του Χιούστον (88-74). Απίστευτη ανατροπή στο παιχνίδι του Syracuse με το Virginia, με τους "Orange" να επιστρέφουν από το -15 και να πανηγυρίζουν την πρόκριση! (VIDEOS)

Χωρίς ελληνική συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί το Final Four της March Madness, αφού - μετά τον Tyler Dorsey και- ο Zach Auguste ολοκλήρωσε την παρουσία του στην "Τρέλα" στην Elite 8. Οι "Fighting Irish" του Notre Dame "υποκλίθηκαν" στην ανωτερότητα του North Carolina, που επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας όσους θεωρούν πως αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στο κολεγιακό πρωτάθλημα, το πρώτο φαβορί για να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου.

Ο Brice Johnson (25π., 12ριμπ.) συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της φετινής σεζόν, για να οδηγήσει την ομάδα του Roy Williams στο μεγάλο ραντεβού του Χιούστον, όπου οι "Tar Heels" θα διεκδικήσουν το τρόπαιο! Με συνολικά 61.5% (32/52) στα σουτ δύο πόντων, το North Carolina πήρε από νωρίς το προβάδισμα κι όσο ο Demetrius Jackson (26π. με 10/16 σουτ) ήταν η μοναδική απειλή για την άμυνα, όλα έβαιναν καλώς.

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που ο Zach Auguste (5π. με 2/3 δίποντα, 1/1 βολές και 3 ριμπάουντ) δεν πήρε προσπάθειες, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να κάνει τη διαφορά κοντά στο καλάθι. Παρά την πίκρα από τον αποκλεισμό και την ολοκλήρωση της κολεγιακής του καριέρας πάντως, ο ομογενής φόργουορντ/σέντερ δεν έχασε την ευκαιρία να συγχαρεί τον μεγάλο του αντίπαλο, Brice Johnson, για την πρόκριση στο Final Four.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Επική ανατροπή από το Syracuse

Τη μεγαλύτερη έκπληξη της March Madness έκανε το Syracuse, το οποίο δεν... σταμάτησε ούτε τώρα. Τι κι αν βρέθηκε στο -15 (54-39) με 9'33'' να μένουν για το τέλος του αγώνα; Η ομάδα του Jim Boeheim έκανε αντεπίθεση διαρκείας, ανέτρεψε τα δεδομένα του αγώνα μέσα σε 4'32'' αφού "έτρεξε" επιμέρους σκορ 20-4 σε αυτό το διάστημα, για να πάρει κεφάλι στο σκορ (59-58 στο 34'09'').

Το... σοκ "πάγωσε" τους παίκτες του Virginia, οι οποίοι δεν κατάφεραν να απαντήσουν, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα (68-62) και να ολοκληρώσουν πρόωρα την παρουσία τους στην "Τρέλα". Ο Malachi Richardson (23π., εκ των οποίων οι 21 στο δεύτερο ημίχρονο) ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά για το Syracuse στο διάστημα της ανατροπής του σκορ, με τον Tyler Lydon (11π., 6ριμπ.) να δίνει πολύτιμες βοήθειες ερχόμενος από τον πάγκο. Από την πλευρά των ηττημένων, ξεχώρισε ο London Perrantes με 18 πόντους (με 6/10 τρίποντα).

Δείτε την ανατροπή των "Orange"

Syracuse to the Final Four!

This is how you turn a 15-point deficit into the first trip to the Final Four for a 10 seed in 9:20!!!

Δημοσιεύτηκε από NCAA March Madness στις Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Villanova - Oklahoma

North Carolina - Syracuse

Photo Credits: Facebook/MarchMadness

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ