NBA

Έκπληξη από τον Στιβ Νας, παίρνει βοηθό τον Ντ' Αντόνι στους Νετς

Ο Μάικ Ντ' Αντόνι σε αγώνα των Ρόκετς με τους Θάντερ την σεζόν 2019/20
Ο Μάικ Ντ' Αντόνι σε αγώνα των Ρόκετς με τους Θάντερ KEVIN C. COX/POOL PHOTO VIA AP

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο Μάικ Ντ' Αντόνι θα εργαστεί ως ασίσταντ κόουτς του Στιβ Νας στους Νετς την σεζόν 2020/21, σε μία κίνηση-έκπληξη.

Ο Μάικ Ντ' Αντόνι φερόταν να έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του όταν αποχώρησε από τον πάγκο των Ρόκετς. Ενώ όμως όλοι περίμεναν να καταλήξει σε κάποιο πάγκο, ο ίδιος αποφάσισε να εργαστεί ως ασίσταντ κόουτς του Στιβ Νας στους Νετς!

Την είδηση αποκάλυψε ο Έντριαν Βοναρόσκι του ESPN, αναφέροντας ότι ο έμπειρος τεχνικός μαζί με τον Ίμε Ουντόκα (ο οποίος την τελευταία εφταετία ήταν βοηθός του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σπερς) θα είναι οι άμεσοι βοηθοί του ρούκι τεχνικού, σε ένα ενδιαφέρον συναπάντημα, αφού ο Ντ' Αντόνι υπήρξε ο μέντορας του Νας.

Συγκεκριμένα, ο Ντ' Αντόνι είχε υπό τις οδηγίες του τον Νας από το 2004 έως το 2008 στους Σανς, χτίζοντας τότε όλη την ομάδα του γύρω από τον Καναδό γκαρντ, βοηθώντας τον να αναδειχθεί δύο συνεχόμενες φορές MVP της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ. Σε ένα παιχνίδι της μοίρας λοιπόν, τώρα θα είναι ο άμεσος βοηθός του στο Μπρούκλιν.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ