ΤΟΥΡΚΙΑ

Έκανε opt out από το συμβόλαιό του με τη Μπεσίκτας ο Ρολ

Έκανε opt out από το συμβόλαιό του με τη Μπεσίκτας ο Ρολ

Ο Μάικλ Ρολ ενεργοποίησε τον όρο που είχε στο συμβόλαιό του με τη Μπεσίκτας και έμεινε ελεύθερος. Έχει πρόταση από τρεις ομάδες της EuroLeague ο Αμερικανός.

Η Μπεσίκτας έκανε τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν υπολογίζοντας στις υπηρεσίες του Μάικλ Ρος (30 χρ., 1.97 μέτρα, γκαρντ). Αυτό που δεν περίμεναν όμως οι "μαύροι αετοί" είναι ότι ο Αμερικανός γκαρντ θα ενεργοποιούσε τον όρο που είχε στο συμβόλαιό του και του έδινε το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος!

Ο Ρος λοιπόν εκμεταλλεύτηκε τον σχετικό όρο και πλέον μπορεί να διαλέξει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του. Ο Αμερικανός με το διαβατήριο από την Τυνησία γκαρντ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της EuroLeague, με τις Αναντολού Εφές, Αρμάνι Μιλάνο και Μακάμπι να φέρονται να είναι ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ρολ είχε 11.1 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ μέσο όρο με 34.7% στα τρίποντα σε 28.4 λεπτά συμμετοχής στην τουρκική λίγκα και 11.8 πόντους, 2.5 ριμπάουντ, 4.7 ασίστ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο με 42.9% στα τρίποντα σε 28.3 λεπτά συμμετοχής στο Basketball Champions League.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ