ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Εφιαλτικό δεκάλεπτο στη Μούρθια για τη Μπαρτσελόνα

Εφιαλτικό δεκάλεπτο στη Μούρθια για τη Μπαρτσελόνα
EUROKINISSI

Απογοητευτική ήταν η Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης (27/10), στο πρώτο δεκάλεπτο της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Μούρθια για την 8η αγωνιστική της Liga Endesa. Μέχρι και με 21 έχαναν οι Καταλανοί στο ξεκίνημα (VIDEO).

Δεν έχει πιάσει ακόμη το επίπεδο απόδοσης που ονειρεύεται ο προπονητής της, προβληματίζει και προβληματίζεται και το βράδυ της Τρίτης (27/10) η Μπαρτσελόνα έδειξε ξανά ότι έχει πολύ δρόμο μπροστά της για να παίξει το μπάσκετ που μπορεί να παίξει σύμφωνα με το ταλέντο που υπάρχει στο ρόστερ της.

Οι Καταλανοί έχασαν με 29-15 το πρώτο δεκάλεπτο της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Μούρθια για την 8η αγωνιστική της Liga Endesa, με την παρέα του Κόνερ Φράνκαμπ να "καταπίνει" τους πολυδιαφημισμένους αντιπάλους της, έστω και για μία περίοδο.

Η Μούρθια του Σίτο Αλόνσο είχε 6/7 δίποντα, 5/9 τρίποντα, 2/2 βολές, 7 ασίστ, 5 κλεψίματα και 38 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, με τον Φράνκαμπ να έχει πέντε πόντους και τον Ντέιβις 11. Η Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, από την άλλη, είχε 4/13 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 4/7 βολές, μόλις μία ασίστ για πέντε λάθη και 12 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης έχοντας μάλιστα στη σύνθεσή της τον Νίκολα Μίροτιτς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν ακόμη και με 21 (27-6), με τη Μπαρτσελόνα να έχει στη συνέχεια εκτός έδρας αγώνα με τη Μπασκόνια (30/10) για την έκτη αγωνιστική της EuroLeague.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LIGA ENDESA EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ