EUROLEAGUE

Εφές για τη διαιτησία με Μπαρτσελόνα: "Επιθυμία μας είναι να κερδίζει η καλύτερη ομάδα"

Εφές για τη διαιτησία με Μπαρτσελόνα: "Επιθυμία μας είναι να κερδίζει η καλύτερη ομάδα"
PHOTO CREDITS: BARCA BASKET

Η Αναντολού Εφές πήρε θέση για την διαιτησία στο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα εκεί όπου οι Τούρκοι ηττήθηκαν με 95-93, τονίζοντας πως τα λάθη των διαιτητών στα τελευταία λεπτά επισκίασαν την προσπάθεια των δύο ομάδων.

Οι δύο ομάδες που έφτασαν την σεζόν 2020/21 μέχρι τον τελικό της EuroLeague, η Μπαρτσελόνα και η Εφές διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την 13η αγωνιστική της διοργάνωσης με τους μπλαουγκράνα να παίρνουν τη νίκη με 95-93 και τους Τούρκους να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Με ανακοίνωσή της η τουρκική ομάδα, εξέφρασε την απογοήτευση και την λύπη της για τα διαιτητικά λάθη στα τελευταία λεπτά που όπως ανέφερε επισκίασαν την προσπάθεια των δύο ομάδων. Μάλιστα κατά της διοργάνωσης ξέσπασε μετά το ματς και ο Σέιν Λάρκιν που μίλησε με σκληρή γλώσσα για τα σφυρίγματα στο ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

"Ως σύλλογος ο στόχος μας είναι να παίζουμε με γνώμονά μας το fair play. Προσπαθούμε να το βγάζουμε αυτό και στο γήπεδο τόσο στην EuroLeague όσο και στο τουρκικό πρωτάθλημα, διοργανώσεις στις οποίες αγωνιζόμαστε με περηφάνια.

Επιθυμία μας είναι να παίζουμε ένα παιχνίδι εκεί όπου η καλύτερη ομάδα κερδίζει. Δυστυχώς νιώθουμε λύπη όταν γίνονται εμφανή λάθη που επισκιάζουν τον αγώνα και την προσπάθεια των ομάδων στο παρκέ. Έτσι έγινε και στο ματς που δώσαμε την περασμένη εβδομάδα για την EuroLeague, στη λίγκα που κάθε ματς μετράει. Στη μονομαχία ανάμεσα στους φιναλίστ του περσινού τελικού η διαιτησία δεν ήταν η αναμενόμενη. Λανθασμένες αποφάσεις από τους διαιτητές στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού επισκίασαν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι καθώς και την προσπάθεια των δύο ομάδων.

Ευχή μας να υπάρχουν λιγότερα διαιτητικά λάθη στα παιχνίδια που κάθε ομάδα μάχεται δίκαια ακολουθώντας το fair play. Θα θέλαμε να αφήσουμε αυτό στη διάθεση της κοινής γνώμης".

24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ