ΜΠΑΣΚΕΤ

Δόξα Λευκάδας: "Ευχαριστούμε τους... ευτραφείς φίλους για την υποδοχή"

Δόξα Λευκάδας: "Ευχαριστούμε τους... ευτραφείς φίλους για την υποδοχή"

Η Δόξα Λευκάδας εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Εθνικού Πειραιά και των ανθρώπων του για την υποδοχή στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους "μπλε" του Δημήτρη Λιόγα.

Ειρωνική ανακοίνωση κατά του Εθνικού Πειραιά του, προέδρου, του προπονητή αλλά και του Φώτη Βασιλόπουλου εξέδωσε η Δόξα Λευκάδας, λίγες ώρες μετά το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για την 22η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας. Οι νησιώτες σχολίασαν με καυστικό τρόπο την υποδοχή των γηπεδούχων, κάνοντας λόγο για " ευτραφείς φίλους", " μπουκέτα πριν την έναρξη του αγώνα" και " ατμόσφαιρα με δεκάδες ειρωνικά σχόλια και ακατάσχετο υβρεολόγιο".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Τα μέλη της αποστολής της Δόξας Λευκάδας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον πρόεδρο του Εθνικού, τον προπονητή του Δημήτρη Λιόγα και τον αρχηγό Φώτη Βασιλόπουλο καθώς και τους… ευτραφείς φίλους τους για την υποδοχή που τους επιφύλαξαν. Τους ευχαριστούν για τα …μπουκέτα που πρόσφεραν πριν από την έναρξη του αγώνα και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν με τα δεκάδες ειρωνικά σχόλια και το ακατάσχετο υβρεολόγιο.

Τους ευχαριστούμε θερμά και εμείς, διότι διαπιστώσαμε για ακόμα φορά το ήθος και τη φιλοσοφία που έχουν. Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας ενώ αύριο θα σταλεί νέα ανακοίνωση για τα κωμικοτραγικά που συνέβησαν στο παιχνίδι.

Εκ της Διοικήσεως"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ