NBA

Δικαίωση για Βανέσα Μπράιαντ, δημοσιεύονται τα ονόματα των 4 αστυνομικών που φωτογράφισαν το δυστύχημα του Κόμπι

Η Βανέσα Μπράιαντ
Η Βανέσα Μπράιαντ Ⓒ 2020 MARCIO JOSE SANCHEZ/ASSOCIATED PRESS

Το δικαστήριο δικαίωσε την Βανέσα Μπράιαντ, η οποία ζητούσε να γίνουν γνωστά τα ονόματα των 4 αστυνομικών που μοίρασαν φωτογραφίες από το δυστύχημα του Κόμπι, της κόρης του και άλλων 7 ανθρώπων.

Η Βανέσα Μπράιαντ δικαιώθηκε. Όπως αποκάλυψαν οι L.A Times, ο δικαστής αποφάσισε ότι η Μπράιαντ μπορεί να λάβει τα ονόματα των 4 αστυνομικών που μοίρασαν φωτογραφίες από το προ 13 μηνών αεροπορικό δυστύχημα που στοίχισε την ζωή στον Κόμπι Μπράιαντ, την κόρη τους, Τζιάνα, και άλλων 7 ανθρώπων.

Η Βανέσα Μπράιαντ είχε καταθέσει πριν μερικούς μήνες μήνυση στο αστυνομικό τμήμα που ήταν υπεύθυνο για την ανεύρεση του δυστυχήματος, αφού τέσσερις αστυνομικοί - οι οποίοι μπήκαν άμεσα σε διαθεσιμότητα - έβγαλαν φωτογραφίες τις οποίες μοιράστηκαν, με αποτέλεσμα να φτάσουν σε "επικίνδυνα χέρια" και να υπάρχει ο κίνδυνος κάποια στιγμή να βγουν στην δημοσιότητα.

Η Βανέσα Μπράιαντ ζητούσε να αποκαλυφθούν τα ονόματα των 4 αστυνομικών για να τα συμπεριλάβει στην αγωγή της, κάτι που αρνείτο η αστυνομική διεύθυνση του Λ.Α υπό τον φόβο στόχευσης των αστυνομικών, με την σύζυγο του Κόμπι όμως να κερδίζει αυτή την δικαστική μάχη.

Photo Credits: ⓒ 2020 Marcio Jose Sanchez/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ