FIBA

Διηπειρωτικό Κύπελλο: Με φόντο τις επιβλητικές Πυραμίδες της Αιγύπτου έγινε η κλήρωση

Η συνέντευξη Τύπου του Intercontinental Cup 2022 με φόντο τις Πυραμίδες
Η συνέντευξη Τύπου του Intercontinental Cup 2022 με φόντο τις Πυραμίδες PRINTSCREEN FIBA

Το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αίγυπτο έλαβε χώρα η κλήρωση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου με τις επιβλητικές Πυραμίδες ν' αποτελούν το background.

Με φόντο τις επιβλητικές Πυραμίδες της Αιγύπτου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Κάιρο η κλήρωση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου της FIBA. Στην κλήρωση συμμετείχαν η πρωταθλήτρια του BCL, Μπούργκος, η Ζαμάλεκ από το Κάιρο, που υπό μία έννοια θα είναι και η οικοδέσποινα του event, η Φλαμένγκο, που κατέκτησε την Νοτιομερικάνικη έκδοση του Basketball Champions League και οι Λέικλαντ Μάτζικ, η affiliate ομάδα των Ορλάντο Μάτζικ, που κατέκτησε τον τίτλο της NBGL στις ΗΠΑ.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε σε μία τοποθεσία που έκοβε την ανάσα, καθώς οι Πυραμίδες της Αιγύπτου ήταν εκείνες που έκλεψαν την παράσταση και μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα. Παρών στην κλήρωση ήταν και ο CEO του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνός. Τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση των ημιτελικών είναι:

  • Φλαμένγκο - Λέικλαντ Μάτζικ (11/2, 17:00)
  • Ζαμάλεκ - Μπούργκος (11/2, 20:00)
Στιγμή από την κλήρωση του Διηπειρωτικού 2022 με φόντο τις πυραμίδες
Στιγμή από την κλήρωση του Διηπειρωτικού 2022 με φόντο τις πυραμίδες PRINTSCREEN FIBA

Οι νικητές των ζευγαριών θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό ενώ οι ηττημένοι θα παίξουν αγώνα για την τρίτη θέση. Θυμίζουμε πως αυτή είναι η πρώτη φορά που μία Αφρικανική πόλη θα φιλοξενήσει τον θεσμό που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 μέχρι και τι 13 Φεβρουαρίου.

TAGS FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ