ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Διευθυντής Ερυθρού Αστέρα: "Μιλάμε καθημερινά με Ράντονιτς, δεν έχω αίσθηση του τι θα αποφασίσει"

EUROLEAGUE 2021-2022 /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2021-2022 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αινιγματικός εμφανίστηκε τόσο για τη στάση του Ερυθρού Αστέρα όσο και για το προπονητικό μέλλον του Ντέγιαν Ράντονιτς ο διευθυντή του σέρβικου κλαμπ, Νεμάνια Βασίλιεβιτς.

Όσο το θέμα του Ντέγιαν Ράντονιτς αιωρείται, το ενδιαφέρον των σέρβικων μέσων θα παραμένει έντονο. Πάντως ο διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα δεν έδωσε πολλές περισσότερες λεπτομέρειες για το μέλλον του 52χρονου Μαυροβούνιου προπονητή, ο οποίος καλείται να αποφασίσει μεταξύ της πρότασης παραμονής στο κλαμπ του Βελιγραδίου και της προσφοράς ν' αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

"Δεν πρόκειται για κάποια προθεσμία, είναι προς το συμφέρον του συλλόγου να έχει τα πάντα στην ώρα τους. Δεν μπορείς να απαγορεύεις τη διασπορά φημών, οπότε δεν παύουν να τον στέλνουν στον Παναθηναϊκό.

Μιλάμε με τον προπονητή καθημερινά, όλα είναι υπό έλεγχο. Την έκβαση θα τη μάθετε εν καιρώ. Προσωπικά, πιστέψτε με, δεν έχω κάποια αίσθηση για το τι θα αποφασίσει ο Ράντονιτς. Αλλά οι εικασίες των Μέσων ενημέρωσης είναι ακατάλληλες", υποστήριξε ο Βασίλιεβιτς στο SportKlub, χωρίς όμως να σχολιάσει οτιδήποτε για το ταξίδι που, σύμφωνα με άλλο ρεπορτάζ, έχει κανονίσει ο Ράντονιτς στην Αθήνα προκειμένου να μιλήσει με ανθρώπους του Τριφυλλιού προτού καταλήξει οριστικά.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ