ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν "τρώγονται", αλλά τρώνε μαζί

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΟΣΦΠ / KOLOSOS-OLYMPIAKOS
ομαδικη ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ερυθρόλευκοι γευμάτισαν το μεσημέρι της Παρασκευής και έφτιαξαν το κλίμα ενόψει της συνέχειας

Το ρεπό που πήραν οι παίκτες του Ολυμπιακού για την Παρασκευή είχε βάση. Οι ερυθρόλευκοι έπρεπε να ξεκουραστούν σωματικά και ψυχολογικά μετά τα δύο απανωτά παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το καλό και το κακό. Όμως, η ομάδα αποφάσισε να το εξαργυρώσει αλλιώς, με ένα γεύμα στο εστιατόριο Bonano στην Καστέλα.
Παίκτες, προπονητικό τιμ αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ γευμάτισαν όλοι μαζί, δείχνοντας ότι είναι "μια γροθιά", ενώ μόνο ένας πλήρωσε το λογαριασμό: ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, που χρωστούσε το συγκεκριμένο γεύμα, από τότε που δέχθηκε μια τεχνική ποινή στο ματς με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Αν και η ψυχολογία στις πρώτες στιγμές της συνάντησης δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, στη συνέχεια το κλίμα έφτιαξε και τα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού πέρασαν μερικές ώρες μακριά από το άγχος και την πίεση των συνεχών αγώνων, πριν μπουν και πάλι στο γήπεδο για να προετοιμαστούν για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο και φυσικά γι' αυτό της Τετάρτης με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα.

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο κλειστό του Ελληνικού, μίλησε ο Κιντέλ Γουντς στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ: " Κερδίσαμε στη Μόσχα, χάσαμε στην έδρα μας, πάμε να ξανακερδίσουμε στη Μόσχα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Πριν απ’ αυτό όμως το παιχνίδι υπάρχει ο Πανιώνιος. Μια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες που έχει στόχο την τετράδα και γι’ αυτούς το μεταξύ μας ματς έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία. Πρέπει να κρατήσουμε τα λάθη που κάναμε την Πέμπτη, να τα δουλέψουμε όλες αυτές τις μέρες και να μην τα κάνουμε ξανά πρώτα απ’ όλα απέναντι στον Πανιώνιο".




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ