Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν το βάζει κάτω ο Γιάννης Γιαννούλης

Δεν το βάζει κάτω ο Γιάννης Γιαννούλης

Στη Γ' Εθνική με τη φανέλα της Ακράτας θα παίξει τη σεζόν 2019/20 ο 43χρονος Γιάννης Γιαννούλης, μετά από μια χρονιά στο πρωτάθλημα Κυκλάδων.

Έπαιξε στην Εθνική Ελλάδας, έπαιξε στην EuroLeague, έπαιξε στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, έφτασε κοντά στο να αγωνιστεί και στο ΝΒΑ με τους Τορόντο Ράπτορς και στα 43 του πλέον απολαμβάνει το άθλημα στις πιο χαμηλές κατηγορίες του. Ο Γιάννης Γιαννούλης ήταν πέρυσι παίκτης-παράγοντας στα Φανάρια, ομάδα της Νάξου που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Α' Κυκλάδων, φέτος όμως αποφάσισε να δοκιμάσει στην Γ' Εθνική και έδωσε τα χέρια με την Ακράτα!

" Μέλος του ρόστερ της νέας ομάδας που χτίζεται αποτελεί απο σήμερα οΓιάννης Γιαννούλης, πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε δύο Κύπελλα Ελλάδας (1995,1999), του Παναθηναικού με τον οποίον κατέκτησε το 2002 την Ευρωλίγκα, του Πανιωνίου, της Ουνικάχα Μάλαγα, της Κίεβ Μπάσκετ με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ουκρανίας, της Κάχα Σαν Φερνάντο και του Άρη.Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν. Είμαστε σίγουροι ότι μαζί με τους νέους του συμπαίκτες θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων του ΑΟ Ακράτας" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο Γιαννούλης έχει παίξει 62 φορές με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, την οποία βοήθησε να πάρει την τέταρτη θέση στο Ευρωμπάσκετ του 1997, ενώ με την Εθνική Παίδων είχε αναδειχθεί Πρωταθλητής Ευρώπης το 1993.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ