ΑΕΚ

Δεν της δίνει τον Σάκοτα

Δεν της δίνει τον Σάκοτα
Σάκοτα

Ο Ντούσαν Σάκοτα δεν πρόκειται να αγωνίζεται τελικά τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ΑΕΚ με την μορφή δανεισμού

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Δρόσος, ήταν διατεθειμένος μετά από την συνάντηση που είχε με την διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδος να καλύψει το μισό συμβόλαιο του διεθνή φόργουορντ ωστόσο το όλο φλερτ "κόλλησε" αλλού.
Συγκεκριμένα μεταξύ των δύο πλευρών είχε υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό ώστε η ΑΕΚ να πληρώσει στον Σάκοτα 200.000 ευρώ από τις 400.000 ευρώ που είναι το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό αλλά το εμπόδιο δεν ήταν εκεί.

Στην "Ένωση" μάλιστα ενημερώθηκαν από την διάρκεια της χθεσινής μέρας από πλευράς της διοίκησης των νταμπλούχων ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει ο δανεισμός του Σάκοτα και πλέον ξεκίνησαν να εξετάζουν άλλες περιπτώσεις.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός της ΑΕΚ, ο Άγγελος Κορωνιός, είχε έναν λόγο παραπάνω να ήταν σίγουρος για την θετική έκβαση της υπόθεσης εξαιτίας και της οικογενειακής σχέσης που έχει με τον πατέρα του Ντούσαν Σάκοτα, Ντράγκαν. Όσο για το που θα πάει του χρόνου ο Ντούσαν Σάκοτα; Το πιο πιθανό με την μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο αν και τον θέλει και ο ΠΑΟΚ.

Έτσι λοιπόν στην ΑΕΚ εξέτασαν επίσης την περίπτωση του Λεβόν Κένταλ, για τον οποίο ενδιαφέρεται και ο Άρης, επέστρεψαν στην εξέταση του Νέστορα Κόμματου και μάλιστα δείχνουν μετά την επαφή που έγινε να μπαίνουν δυνατά στο να τον κρατήσουν στη δύναμή τους ενώ θεωρούν δεδομένη την απόκτηση του Αμερικανού Κέζελ Ουέσον.






TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ