ΑΕΚ

Δέδας: "Θέλουμε αθλητικότητα για να γεμίσουμε την άμυνά μας, είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα όσον αφορά στην προετοιμασία"

Ο Στέφανος Δέδας στον πάγκο της ΑΕΚ
Ο Στέφανος Δέδας στον πάγκο της ΑΕΚ INTIME

Ο Στέφανος Δέδας μίλησε μετά από το μικρό τελικό της ΑΕΚ απέναντι στο Λαύριο και στάθηκε στα κενά στο ρόστερ των κιτρινόμαυρων αλλά και την δουλειά που πρέπει να κάνει ενόψει της νέας σεζόν.

Για τα κενά στο ρόστερ της ΑΕΚ αλλά και την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, μίλησε μετά τον μικρό τελικό με το Λαύριο, ο κόουτς της Ένωσης, Στέφανος Δέδας. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην καλή εμφάνιση της ομάδας του στο σημερινό ματς αλλά και στο ελλιπές ρόστερ των κιτρινόμαυρων που πρέπει να προετοιμαστεί για την την έναρξη του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και την πρεμιέρα του BCL.

"Παίξαμε οκτώ δεκάλεπτα σε ένα 24ωρο, θεωρώ ότι η εικόνα της ομάδας ήταν πάρα πολύ καλή με κάποια σκαμπανεβάσματα στην επίθεση. Σε γενικές γραμμές ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο. Ρισκάραμε λίγο με τον Μουράτο και εχθές δεν τα καταφέραμε με τον Ρέι. Σίγουρα δεν είμαστε πλήρεις, σίγουρα θέλουμε λίγο αθλητικότητα για να γεμίσουμε την άμυνά μας. Έχουμε ελεγχόμενες αδυναμίες που σήμερα δεν φάνηκαν αλλά έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε ακόμα.

Θέλει λίγο χρόνο για να πείσεις ένα παίκτη που δεν είναι σε καλή επιθετική ημέρα να παίξει άμυνα όπως έγινε σήμερα με τον Χάρις και τον Ανγκόλα. Προσπαθώ να χτίσω ένα κορμό Ελλήνων παικτών γιατί ξεκινήσαμε από το μηδέν και τα παιδιά μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμοι για την ομάδα αν αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Έχουμε μία εβδομάδα για την έναρξη του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και την έναρξη του BCL οπότε δεν υπάρχουν χαμόγελα. Είμαστε σε αναμένα κάρβουνα όσο αφορά την προετοιμασία".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ