ΑΕΚ

Δέδας: "Όταν έφυγε η διαφορά, το μυαλό μας πήγε στο παιχνίδι του BCL"

Ο Δέδας στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό
Ο Δέδας στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Δέδας δήλωσε ξανά σίγουρος για την αγωνιστική βελτίωση της ΑΕΚ και τόνισε πως οι αλλαγές στο ρόστερ θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα του.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική για περισσότερη από μια περίοδο απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, με τον Στέφανο Δέδα να εξηγεί μετά το τέλος της αναμέτρησης πως δεν χάνει την πίστη του και να επισημαίνει πως η Ένωση θα βελτιωθεί στο προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ:

"Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε μια τακτική, να συντηρήσουμε τους παίκτες. Να μην επιβαρυνθούν γιατί έχουμε τον αγώνα της Δευτέρας για το BCL, που είναι πολύ σημαντικός για μας. Παρά το πλάνο αυτό, προέκυψε το πρόβλημα με τον Ανγκόλα, που αποχώρησε. Τι να κάνουμε; Δεν είναι η πρώτη φορά, έχουμε συνηθίσει. Όταν η διαφορά έφυγε, το μυαλό μας πήγε στο επόμενο παιχνίδι. Κρατάμε τη συμμετοχή του Καρλή, που έδωσε ενέργεια. Η μεγάλη εικόνα είναι πως θα είμαστε καλύτεροι, το λέω και το ξαναλέω. Το πιστεύω. Έχουν ενσωματωθεί κάποια παιδιά στην προπόνηση, σιγά σιγά η ομάδα θα γίνει όπως πρέπει.

Ούτε μια μέρα δεν μπορώ να χαμογελάσω, ωστόσο ξαναλέω πως έχω χαρακτήρα, θα παλέψω κι η ομάδα θα γίνει όπως πρέπει, όπως την θέλει ο κόσμος της ΑΕΚ. Όπως ήταν το αρχικό πλάνο, από τον Δεκέμβριο να έχουμε τελειοποιήσει το ρόστερ με τις προσθήκες, τις αλλαγές και τις προσαρμογές ώστε να έχουμε πολύ καλό τελείωμα στην Ελλάδα κι ελπίζω στο BCL, αν κερδίσουμε τη Δευτέρα.

Η ομάδα έχει χάσει την ψυχολογία της, έχουμε συνεχόμενα προβλήματα και απουσίες. Τη Δευτέρα θα προσπαθήσουμε να κρατηθούμε ζωντανοί στο BCL. Είμαι εδώ για να υποστηρίξω την προσπάθεια και να θέσω ένα αγωνιστικό πλάνο που θα κρατήσει για καιρό. Προσπαθώ να φτιάξω έναν ελληνικό κορμό, ταυτόχρονα να κερδίζουμε βέβαια. Είναι θέμα χρόνου, θα γίνουμε δυνατοί. Στο λέω και με θράσος ότι αυτή η ομάδα θα γίνει πάρα πολύ καλή, στο λέω ειλικρινά. Θα δούμε στον Β' γύρο με τον Παναθηναϊκό πώς θα είναι τα πράγματα".

Τέλος σε ερώτηση που του έγινε για τον Ράις και τον Φέργκιουσον, που ήταν δίπλα στον πάγκο με πολιτικά απάντησε: "Αυτό είναι θέμα διοικητικό. Δεν ξέρω. Τη Δευτέρα το πρωί, στο shootaround, θα δω το ρόστερ μου και αναλόγως θα προσπαθήσω να ετοιμάσω την ομάδα".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ