ΑΕΚ

Δέδας: "Έχω μιλήσει με τον Χάμερ για να μείνει του χρόνου"

Ο Στέφανος Δέδας μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ
Ο Στέφανος Δέδας μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο Στέφανος Δέδας αναφέρθηκε στην πολύπλευρη προσφορά του Ίαν Χάμερ και αποκάλυψε πως έχει ήδη ξεκινήσει το "ψηστήρι" για την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Ίαν Χάμερ ήταν (ξανά) εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ, στην εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος ψηλός προσέφερε 17 πόντους, 11 ριμπάουντ και 4 ασίστ, για να "υποχρεώσει" τον Στέφανο Δέδα να μιλήσει με κολακευτικά λόγια για την εμφάνισή του απέναντι στον ΠΑΟΚ και την εν γένει παρουσία του ως τώρα.

Πέραν αυτού όμως, ο προπονητής της Ένωσης προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη, αφού εξήγησε πως έχει ξεκινήσει το "ψηστήρι" προκειμένου ο Ίαν Χάμερ να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του, για ακόμη μία σεζόν (2022/23).

"Ο Ίαν ξέρω πως μπορεί να παίξει το παιχνίδι που θέλω. Έχει προσφορά στην άμυνα και την επίθεση, βοηθά και στο κατέβασμα της μπάλας. Είναι ένα πολυεργαλείο, έχω μιλήσει μαζί του για να ανανεώσουμε και για του χρόνου. Θέλουμε να φτιάξουμε έναν κορμό με παίκτες που θα γνωρίζουν ότι είναι στην ΑΕΚ και θα παλεύουν" σχολίασε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Δέδας στην κάμερα της ΕΡΤ.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ