NBA

Χουέρτας για Κόμπι Μπράιαντ: "Προσπαθήσαμε να μην κλάψουμε όταν τον υποδέχθηκαν οι Σέλτικς"

Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας για τον Κόμπι Μπράιαντ
Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας για τον Κόμπι Μπράιαντ

Για τον Κόμπι Μπράιαντ, τον καιρό δίπλα του και τη συγκινητική υποδοχή των Σέλτικς στο TD Garden, μίλησε ο Μαρσελίνιο Χουέρτας στην κάμερα της COSMOTE TV (VIDEO).

Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για τον Κόμπι Μπράιαντ και αναφέρθηκε τόσο στον καιρό που πέρασε δίπλα του, όσο και στην τελευταία του σεζόν και δη στο παιχνίδι με τους Σέλτικς στο TD Garden.

"Ήταν η ιστορία και η κληρονομιά που άφησε πίσω του. Ήταν αυτό που έλεγαν όλοι για το "Mamba Mentality". Ο τρόπος με τον οποίο προετοίμαζε τον εαυτό του, ο τρόπος που έκανε προπόνηση. Εάν το να πληγώσει τα συναισθήματα των ανθρώπων ήταν αυτό που χρειαζόταν για να κερδίσει παιχνίδια αλλά και πρωταθλήματα. Θα το έκανε. Έτσι σκεφτόταν το μπάσκετ", δήλωσε αρχικά ο Χουέρτας.

Ενώ συνέχισε: "Πάντα ήταν μία έκπληξη για όλους. Μπορούσε να σε πλησιάσει και να σου μιλήσει σε οποιαδήποτε γλώσσα. Έδειχνε να νιώθει άνετα δίπλα μου κι ας ήμουν στην ομάδα μόλις έναν χρόνο".

Για το αν του έκανε εντύπωση που ήξερε τον Βασίλη Σπανούλη: "Μεγαλωσε στην Ιταλία και έβλεπε Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Του άρεσε. Είχε διαφορετική νοοτροπία και προσέγγιση, όχι μόνο στο μπάσκετ αλλά και γενικότερα στη ζωή του. Ήθελε να μαθαίνει, να ταξιδεύει και να γνωρίζει νέες κουλτούρες ανά τον κόσμο, οπότε όχι δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση που ήξερε όλους αυτούς του πάικτες συμπεριλαμβανομένου και του Σπανούλη".

Για την τελευταία του σεζόν: "Ήταν τιμή μου που ήμουν σε όλες τις παρουσιάσεις την τελευταία του σεζόν, ιδίως όταν παίζαμε εκτός έδρας. Ήταν πραγματικά απίστευτο να βλέπεις την αγάπη του κόσμου προς το προσωπό του. Παρόλα αυτά όμως θα έλεγα πως στην Βοστώνη ήταν η πιο εντυπωσιακή στιγμή, λόγω της αντιπαλότητας που είχε τόσα χρόνια. Το κοινό συνήθιζε να τον μισεί μαζί με τους Λέικερς, όμως εκείνη την ημέρα, έγινε κάτι μοναδικό. Το να βλέπεις όλο το γήπεδο να τον χειροκροτεί και να φωνάζει το όνομά του, όλα αυτά που έγιναν πριν από την παρουσίασή του, προσπαθούσε τόσο ο ίδιος να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όσο και όλοι εμείς".

Μην χάσετε το αφιέρωμα του SPORT24 για τον έναν χρόνο δίχως τον Κόμπι Μπράιαντ

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ