EUROLEAGUE

Χωρίς κόσμο το Ζενίτ - Φενέρμπαχτσε

Η Ζενίτ απέναντι στον Ολυμπιακό
Η Ζενίτ απέναντι στον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Η Ζενίτ θα υποδεχθεί την Πέμπτη (3/12, 19:00) τη Φενέρμπαχτσε, για την 12η αγωνιστική της EuroLeague, σ' ένα άδειο "Sibur Arena" λόγω των νέων μέτρων για τον κορονοϊό, που ισχύουν στην Αγία Πετρούπολη.

Ο κορονοϊός έχει φέρει μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητα, όσο και στα αθλητικά δρώμενα, με τα παιχνίδια των περισσότερων ομάδων στην EuroLeague να διεξάγονται δίχως φιλάθλους.

Έτσι λοιπόν, η Ζενίτ, σύμφωνα με γνωστό δημοσιογράφο, θα αγωνίζεται από εδώ και πέρα χωρίς κόσμο στα εντός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ματς της Πέμπτης με τη Φενέρμπαχτσε (3/12, 19:00) για την 12η αγωνιστική της EuroLeague.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ίδιος δημοσιογράφος, είχε ενημερώσει προ ολίγων ημερών, πως τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν στην Αγία Πετρούπολη τις επόμενες ημέρες, δεν θα επιτρέπουν την παρουσία φιλάθλων σε όλα τα αθλητικά δρώμενα.

Σήμερα, Τρίτη (1/12) ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν για τον εξ αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής, ενώ η Αρμάνι θα υποδεχθεί την Άλμπα για το επίσης εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΕΝΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ