ΠΑΟΚ

Χωρίς Γιάνκοβιτς και Γκρίφιν ο ΠΑΟΚ στη Τουρκία για τον αγώνα με την Γαλατασαράι

Χωρίς Γιάνκοβιτς και Γκρίφιν ο ΠΑΟΚ στη Τουρκία για τον αγώνα με την Γαλατασαράι
EUROKINISSI

Με δύο απουσίες θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη για τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο την Γαλατασαράι, για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League.

Δύο ημέρες μετά από το ματς με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, ο ΠΑΟΚ γύρισε στο παρκέ και με μία προπόνηση ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (8/12 στις 19:00) με την Γαλατασαράι στο Σινάν Ερντέμ Ντομ της Κωνσταντινούπολης.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς και ο Μάλκολμ Γκρίφιν, που δεν έπαιξαν στην Πάτρα, συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα και δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Τουρκία, με τον Άρη Λυκογιάννη να υπολογίζει τους Χριστοδούλου, Λοβ, Γιώργο και Μιχάλη Καμπερίδη, Καμαριανό, ΝτιΛέο, Μάντζαρη, Ρούμογλου, Τζόουνς, Τολιόπουλο, Ογκμπέιντε.

Θυμίζουμε ότι μετά από 4 αγωνιστικές στο Basketball Champions League ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος στον πέμπτο όμιλο με ρεκόρ 2-2, ίδιο με εκείνο της Νίμπουργκ, την ώρα που η Γαλατασαράι βρίσκεται στο 3-1 και η Ιγκοκέα στο 1-3.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ