ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Χεζόνια - Νέντοβιτς ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άρη

Ο Μάριο Χεζόνια
Ο Μάριο Χεζόνια © 2021 KATHY WILLENS/ASSOCIATED PRESS

Δεν θα παίξει στο κυριακάτικο ματς με τον Άρη ο Μάριο Χεζόνια, που κοιτάζει πλέον τη διαβολοβδομάδα της EuroLeague και τους αγώνες με Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου. Εκτός και ο Νέμανια Νέντοβιτς.

Δεν θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού το βράδυ της Κυριακής (28/2 στις 20:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το γήπεδο του Sport24.gr) στο εντός έδρας ματς με τον Άρη ο Μάριο Χεζόνια, καθώς ο Όντεντ Κάτας αποφάσισε τον αφήσει εκτός δωδεκάδας, ενώ δεν έχει δηλωθεί και στο ρόστερ της Α1.

Ο Κροάτης δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό, καθώς δεν έχει αγωνιστεί από τον περασμένο Αύγουστο, είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και με δεδομένο ότι ακολουθεί διαβολοβδομάδα στη EuroLeague (Μπαρτσελόνα εντός έδρας στις 2/3 και Μπάγερν Μονάχου εκτός έδρας στις 4/3), όλα δείχνουν ότι η πρώτη του εμφάνιση με τα πράσινα δεν θα καθυστερήσει περισσότερο.

Εκτός αγώνα θα μείνει αύριο και ο τραυματίας Νεμάνια Νέντοβιτς. Το ντεμπούτο του, αντίθετα, θα κάνει ο Τι Τζέι Μπρέι που είχε αντικαταστήσει τον Μάρκους Φόστερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ