NBA

Χιτ: Ο Τζίμι Μπάτλερ υποσχέθηκε εισιτήρια για τους τελικούς του NBA στην Κόκο Γκοφ από τον Απρίλιο

Χιτ: Ο Τζίμι Μπάτλερ υποσχέθηκε εισιτήρια για τους τελικούς του NBA στην Κόκο Γκοφ από τον Απρίλιο
PRINTSCREEN

Ο Τζίμι Μπάτλερ ήξερε πριν καν αρχίσουν τα playoffs του NBA ότι φέτος οι Χιτ θα έφταναν μέχρι τους τελικούς, για αυτό είχε υποσχεθεί εισιτήρια στην τενίστρια Κόκο Γκοφ και την οικογένειά της ήδη από τον Απρίλιο.

Η Κόκο Γκοφ, γνωστή φαν των Μαϊάμι Χιτ, βρίσκεται στο Παρίσι, συμμετέχοντας στο Roland Garros και μοιράστηκε μία απίθανη ιστορία, η οποία καταδεικνύει στο έπακρο το επίπεδο αυτοπεποίθησης του Τζίμι Μπάτλερ, αλλά και την πίστη που έχει στην ομάδα του.

"Τώρα που είμαστε στους τελικούς θα σας πω την ιστορία. Δεν είδα το Game 7 γιατί έπαιζα την επόμενη ημέρα. Όταν ξύπνησα όμως το πρωί κοίταξα αμέσως το αποτέλεσμα και ανακουφίστηκα. Πριν από τα playoffs, ο Μπάτλερ μου προσέφερε εισιτήρια για να δω το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής διάρκειας. Μετά από λίγο καιρό μου έστειλε μήνυμα, ρωτώντας αν θέλω κι άλλα εισιτήρια για να δω την post-season, αλλά του είπα ότι δεν θα είμαι στο Μαϊάμι, θα πάω στη Μαδρίτη, μετά στη Ρώμη και μετά στη Γαλλία (σσ. για τουρνουά).

Μετά μου είπε 'όταν πάμε στους τελικούς, πες μου αν θα χρειαστεί εισιτήρια η οικογένειά σου'. Αυτό έγινε πριν μπούμε στα playoffs. Πριν χάσουμε από τους Χοκς στο πρώτο παιχνίδι του Play-In Tournament. Όλοι έλεγαν ότι έχουμε 3% πιθανότητες να πάμε στους τελικούς, αλλά όταν μου το είπε αυτό ήξερα ότι θα προκριθούμε γιατί δεν είπε 'αν πάμε στους τελικούς', αλλά 'όταν πάμε'. Τώρα που είναι εκεί μπορώ να πω την ιστορία. Θυμάμαι ότι είχα κάνει screenshot και το είχε στείλει στην οικογένειά μου. Μου αρέσει πάρα πολύ το mentality του", ανέφερε αναλυτικά η 19χρονη τενίστρια.

TAGS NBA ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ