NBA

Χιτ: Άσχημη πτώση και νέος τραυματισμός στο ιερό οστό για τον Τζίμι Μπάτλερ

Ο Τζίμι Μπάτλερ με την φανέλα των Χιτ
Ο Τζίμι Μπάτλερ με την φανέλα των Χιτ Ⓒ 2021 LYNNE SLADKY/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζίμι Μπάτλερ επέστρεψε έπειτα από απουσία 4 αγώνων λόγω τραυματισμού στο ιερό οστό και τραυματίστηκε ξανά στο ίδιο σημείο έπειτα από νέα άσχημη πτώση, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο Τζίμι Μπάτλερ στάθηκε - ξανά - άτυχος για τους Χιτ στο παιχνίδι με τους Γκρίζλις (ήττα με 90-105), αφού τραυματίστηκε για δεύτερη φορά σε μερικές ημέρες στο ίδιο σημείο.

Ο σταρ του Μαϊάμι είχε χάσει τους τέσσερις τελευταίους αγώνες της ομάδας του λόγω τραυματισμού στο ιερό οστό, έπειτα από μία άτσαλη πτώση του σε έναν αγώνα με τους Μπουλς. Και χρειάστηκε μόλις μερικά λεπτά για να τραυματιστεί ξανά στο ίδιο σημείο, αφού στην πρώτη περίοδο του αγώνα όρμησε προς το καλάθι και ο Τζάρεν Τζάκσον τον απώθησε στον αέρα, με αποτέλεσμα ο Μπάτλερ να προσγειωθεί άτσαλα πάνω στο ιερό οστό, χωρίς μάλιστα να κερδίσει φάουλ.

Όλο αυτό προκάλεσε μάλιστα τον εκνευρισμό του δυναμικού φόργουορντ, ο οποίος ξέσπασε στους διαιτητές και χρεώθηκε με τεχνική ποινή. Τελικά ο σταρ των Χιτ αγωνίστηκε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, αφού εξακολουθούσε να αισθάνεται ενοχλήσεις.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Μπάτλερ και την τεχνική ποινή που δέχθηκε λίγο αργότερα:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ