NBA

Χιτ: Αγωνία για Ντράγκιτς-Αντεμπάγιο ενόψει του Game 2

Χιτ: Αγωνία για Ντράγκιτς-Αντεμπάγιο ενόψει του Game 2
O Goran Dragic σε προσπάθειά του για λέι-απ AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι Χιτ ενόψει του Game 2 των τελικών κόντρα στους Λέικερς λόγω των τραυματισμών των Γκόραν Ντράγκιτς και Μπαμ Αντεμπάγιο στον πρώτο τελικό.

Οι Χιτ δεν τα κατάφεραν στο Game 1 των τελικών κόντρα στους Λέικερς, γνωρίζοντας την ήττα (98-116). Η ήττα τους ωστόσο ήταν το τελευταίο που τους απασχολούσε μετά το ματς, αφού είχαν αγωνία για την κατάσταση των Μπαμ Αντεμπάγιο και Γκόραν Ντράγκιτς.

Οι δύο παίκτες της ομάδας τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και αποχώρησαν, με αποτέλεσμα να μην είναι ακόμα σαφές αν θα είναι διαθέσιμοι ενόψει του δεύτερου τελικού.

Ο Ντράγκιτς χτύπησε στην δεύτερη περίοδο, όταν σε μία ανύποπτη φάση στραβοπάτησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο αριστερό πόδι, με τα αμερικανικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι έφυγε κουτσαίνοντας από το γήπεδο. Η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για τραυματισμό στο πέλμα

Ο Αντεμπάγιο τραυματίστηκε στον αριστερό ώμο, αφού χτύπησε σε διαδοχικές φάσεις στο ίδιο σημείο στην τρίτη περίοδο, με αποτέλεσμα να υποβληθεί άμεσα σε μαγνητική, η οποία πάντως έδειξε ότι δεν έχει πειραχθεί κάποιος μυς.

O Ντράγκιτς είναι ο πρώτος σκόρερ και δεύτερος πασέρ των Χιτ στα playoffs με 20.9 πόντους και 4.7 ασίστ μέσο όρο, ενώ ο Αντεμπάγιο είναι ο τρίτος σκόρερ, πρώτος ριμπάουντερ και πρώτος πασέρ της ομάδας στην postseason με 18.5 πόντους, 11.4 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ μέσο όρο.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την διάρκεια του αγώνα το Μαϊάμι είδε και τον Τζίμι Μπάτλερ να τραυματίζεται όταν ο All Star φόργουορντ γύρισε τον αστράγαλό του, σε μία βραδιά που μάλλον θα θέλουν να την ξεχάσουν όλοι στους Χιτ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ