ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χεζόνια: "Παίξαμε σκ*** με την ΑΕΚ"

Ο Μάριο Χεζόνια σε στιγμιότυπο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ
Ο Μάριο Χεζόνια σε στιγμιότυπο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ EUROKINISS

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε με πάσα ειλικρίνεια μετά τη δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ επί της ΑΕΚ, στην πρεμιέρα των ημιτελικών της Stoiximan Basket League.

Μόνο ευχαριστημένος δεν ήταν ο Μάριο Χεζόνια μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ επί τη ΑΕΚ (78-72) στην πρεμιέρα της ημιτελικής φάσης της Stoiximan Basket League. Ο 26χρονος φόργουορντ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, εστίασε στην κακή απόδοση του ιδίου και των συμπαικτών του, επισημαίνοντας πως πρέπει να αλλάξουν αρκετά πράγματα εν όψει του δεύτερου αγώνα με την Ένωση.

"Παίξαμε σκ*** αυτή είναι η αλήθεια. Δεν ξέρω τι είπε ο κόουτς νωρίτερα, αλλά δεν χρειάζεται να τον ακούσω για να ξέρω τι έγινε, σε έναν αγώνα, που ήμουν παρών. Παίξαμε σκ***. Πρώτα εγώ και μετά όλοι οι άλλοι, πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας. Αμυντικά, ΟΚ, ήμσταν καλοί, αλλά τους δώσαμε αρκετά πολλά ελεύθερα σουτ και κάθε φορά που βρίσκαμε μια διαφορά, τους επιτρέπαμε να πλησιάσουν ξανά. Κάτι που είναι ανεπίτρεπτο για μας, για μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Επιθετικά θα πρέπει να βρούμε τρόπο να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Σταθήκαμε τυχεροί, σκοράραμε χάρη στο ταλέντο μας. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, έκανε ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι. Θα πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας στο επόμενο παιχνίδι, αν θέλουμε να κερδίσουμε.

Όλα ξεκινούν από την άμυνα για μας, με πρώτο εμένα πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να τους σταματήσουμε να κάνουν αυτά που τους αρέσουν, να μην τους επιτρέψουμε να νιώσουν άνετα στην επίθεση. Αν είμαστε καλοί σε αυτό, το επόμενο παιχνίδι θα κυλήσει καλύτερα για εμάς και θα αποκτήσουμε γρήγορα μια καλή διαφορά" ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΤ.

Ο Μάριο Χεζόνια βρέθηκε στο παρκέ για 26'28'' απέναντι στην ΑΕΚ, έχοντας 14 πόντους (με 3/6 δίποντα, 1/5 τρίποντα και 5/5 βολές), 2 ριμπάουντ, 3 λάθη και 1 κλέψιμο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ