ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χεζόνια: "Ο Παναθηναϊκός έφερε πίσω το πάθος μου για το μπάσκετ"

Ο Μάριο Χεζόνια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Μάριο Χεζόνια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Μάριο Χεζόνια δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό. Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας με τους "πράσινους" στάθηκε στο πώς ο Παναθηναϊκός έγινε οικογένειά του και του έφερε πίσω την αγάπη του για το μπάσκετ.

Εκφράζει την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό με κάθε ευκαιρία. Ο Μάριο Χεζόνια σε δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του πρώτου του τροπαίου με τους "πράσινους", του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Προμηθέα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες της φετινής χρονιάς αλλά και το πώς ο Παναθηναϊκός έφερε πίσω την αγάπη του για το μπάσκετ.

"Μετά από μία τόσο δύσκολη χρονιά με τόσες άγνωστες συνθήκες για το που θα είμαστε και τι θα κάνουμε, τελικώς ο Παναθηναϊκός στον οποίο είμαι μόνο τρεις μήνες και ο οποίος διαγωνίζεται σε τόσο σημαντικά παιχνίδια, τρόπαια και μετάλλια, έφερε πίσω το πάθος μου για το μπάσκετ. Όχι ότι το είχα χάσει αλλά ήταν μερικά δύσκολα χρόνια για εμένα".

Ο Χεζόνια μάλιστα δεν ξέχασε να αναφερθεί στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και να χαρακτηρίσει τους παίκτες και το προπονητικό τιμ "αδέλφια" του. "Είμαι τόσο χαρούμενος που είμαι εδώ, που είμαι μέρος της πράσινης οικογένειας και τελικώς κερδίσαμε το τρόπαιο. Γιατί αυτό είναι το σημαντικό, μία ομάδα ανθρώπων που είναι καταπληκτικοί για το πως δουλεύουν, για τον τρόπο σκέψης τους, για τα πάντα. Πραγματικά είναι αδέλφια μου, δεθήκαμε πολύ με το προπονητικό τιμ, φυσικά με τον Δημήτρη και τον Φράγκι που με βοηθούν τόσο πολύ, είναι τα πάντα για αυτή την ομάδα, πράγμα σπάνιο να συναντήσεις αλλά είμαστε σαν οικογένεια. Είμαι τόσο χαρούμενος για τον πρώτο μου τίτλο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ