ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ

Χεζόνια - Γκούντουριτς δεν υπολογίζονται από τους Γκρίζλις

Ο Μάριο Χεζόνια σε στιγμιότυπο από αναμέτρηση των Μπλέιζερς
Ο Μάριο Χεζόνια σε στιγμιότυπο από αναμέτρηση των Μπλέιζερς AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Οι Γκρίζλις ζήτησαν από τους Μάριο Χεζόνια - Μάρκο Γκούντουριτς να μην ενσωματωθούν στο training camp και όλα δείχνουν ότι θα τους αποδεσμεύσουν τις επόμενες ημέρες αν δεν βρουν τρόπο για να τους ανταλλάξουν.

Στην αγορά ως free agents ενδέχεται να βγουν σύντομα ο Μάριο Χεζόνια κι ο Μάρκο Γκούντουριτς, καθώς οι Γκρίζλις τους έχουν μεν στο ρόστερ τους, ωστόσο δεν τους υπολογίζουν για τη σεζόν 2020/21.

Ο Κροάτης φόργουορντ μετακόμισε στο Μέμφις από το Πόρτλαντ, ενώ ο Σέρβος γκαρντ δεν βρήκε τις ευκαιρίες που περίμενε στο ΝΒΑ και ονειρευόταν όταν άφησε το καλοκαίρι του 2019 τη Φενέρμπαχτσε.

Οι παράγοντες των Γκρίζλις τους ζήτησαν να μην ενσωματωθούν στο training camp, ψάχνουν τρόπο να τους παραχωρήσουν με ανταλλαγή, η αξία τους όμως είναι μικρή και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συναινετικό διαζύγιο ανάμεσά τους.

Τη σεζόν 2019/20 ο Χεζόνια είχε 4.8 πόντους και 3.5 ριμπάουντ ανά 16.4 λεπτά με τους Μπλέιζερς, ενώ ο Γκούντουριτς μέτρησε 3.9 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και μία ασίστ ανά μόλις 11 λεπτά συμμετοχής σε 44 αγώνες της κανονικής περιόδου.

TAGS ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ