ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ

Χέρτερ: "Το ΝΒΑ κάνει καλή δουλειά στο να κάνει τα 100 εκατ. να φαίνεται μικρό ποσό, είναι λεφτά που σου αλλάζουν τη ζωή"

Ο Κέβιν Χέρτερ με την φανέλα των Χοκς
Ο Κέβιν Χέρτερ με την φανέλα των Χοκς 2021 PHELAN M. EBENHACK/AP PHOTO

Ο Κέβιν Χέρτερ υπέγραψε συμβόλαιο ύψους 65 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Χοκς για τέσσερα χρόνια και σε δηλώσεις του στάθηκε στο πως το ΝΒΑ καταφέρνει να κάνει τέτοια ποσά να φαίνονται μικρά.

Ο Κέβιν Χέρτερ συμφώνησε με τους Χοκς σε τετραετή πρόωρη επέκταση συμβολαίου έναντι 65 εκατ. δολαρίων και έγινε το τελευταίο μέλος του νεανικού ρόστερ της ομάδας που ανταμείφθηκε για την εξέλιξή του, με τους Χοκς να επενδύουν πάνω του. Σε δηλώσεις του ο 23χρονος γκαρντ στάθηκε στο ότι το ΝΒΑ έχει καταφέρει να κάνει τέτοια ποσά να μοιάζουν μικρά, υπογράφοντας παίκτες με πολλά παραπάνω χρήματα.

"Το ΝΒΑ κάνει καλή δουλειά στο να κάνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ να μην μοιάζουν πολλά χρήματα. Για τον υπόλοιπο κόσμο, τους φίλους μου και την οικογένειά μου, ακόμα και το ένα εκατομμύριο είναι πολλά λεφτά. Προσπάθησα να έχω αυτή τη σκέψη στο μυαλό μου καθ' όλη τη διάρκεια. Είναι λεφτά που σου αλλάζουν τη ζωή", τόνισε ο Χέρτερ.

TAGS ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ