ΠΑΟΚ

Χατζόπουλος: "Θα ζητήσω αλλαγή προκήρυξης και ξένους διαιτητές"

Ο Θανάσης Χατζόπουλος πανηγυρίζει τη νίκη του ΠΑΟΚ σε αγώνα της Stoiximan Basket League
Ο Θανάσης Χατζόπουλος πανηγυρίζει τη νίκη του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για όσα έγιναν στον τρίτο προημιτελικό με την ΑΕΚ, εξηγώντας μεταξύ άλλων πως θα ζητήσει από τον ΕΣΑΚΕ την παρουσία ξένων διαιτητών στους αγώνες της Stoiximan Basket League.

Λίγες ημέρες μετά το φινάλε της σεζόν για τον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στον τρίτο προημιτελικό της Stoiximan Basket League, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Θανάσης Χατζόπουλος μίλησε στον "Metropolis 95.5" για όσα έγιναν φέτος, αλλά και τη διαιτησία.

Στάθηκε μάλιστα σε αυτό το κομμάτι, εξηγώντας πως θα ζητήσει την αλλαγή της προκήρυξης του πρωταθλήματος και την παρουσία ξένων διαιτητών στους αγώνες, "για να μην διαλύσουμε την υγεία μας".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ: "Η φωνή μου είναι κλεισμένη από τον αγώνα και τις διαμαρτυρίες και τα γαλλικά - ισπανικά που φώναζα όταν μας πετούσαν μπουκάλια. Τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ βιώσαμε την αδικία και την βίωσα ξανά, εγώ είδα το καλάθι καθισμένος σε καρέκλα και δεν το είδε ο διαιτητής που ήταν όρθιος και μέσα στο γήπεδο. Το είδαμε εγώ κι όλη η Ελλάδα. Η ένσταση δεν θα άλλαζε κάτι και θα γινόταν ένα μπάχαλο, ενώ μπορεί να μην τελείωναν κιόλας τα playoffs. Θα πρέπει να αλλάξει το καθεστώς με τη διαιτησία, να υπάρχει αξιολόγηση και να τιμωρούνται οι διαιτητές πηγαίνοντας σπίτι του".

Για τη συγγνώμη του Ηλία Κορομηλά: "Ο Κορομηλάς φεύγοντας μας είπε "συγγνώμη, το είδα, έκανα λάθος", αλλά τι να το κάνουμε; Σε δύο κρίσιμα παιχνίδια ο ίδιος διαιτητής όπως και στο Κύπελλο με τον Προμηθέα, δεν μας σεβάστηκαν καθόλου, δεν σέβονται τον λαό του ΠΑΟΚ, εμένα, και είμαι εξαγριωμένος. Πιστεύω πράγματα και δεν τα λέω γιατί θα τα μετανιώσω".

Για τη διαιτησία: "Θα ζητήσω να αλλάξει η προκήρυξη και να έχουμε πλέον ξένους διαιτητές για να μην διαλύσουμε την υγεία μας και να μας παίζουν δίκαια. Μέσα στο ΟΑΚΑ φώναζαν "Βούλγαροι, Βούλγαροι" και κανείς δεν έκανε τίποτα. Τα μπουκάλια τα έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια στα γήπεδα, αλλά το Βούλγαροι δεν μπορώ να το δεχθώ".

Για το πλάνο της νέας χρονιάς: "Γίνεται μία προσπάθεια από τώρα να συγκεντρώσουμε τα χρήματα για τη νέα σεζόν. Ο κόσμος ρωτάει αν θα έχουμε διαρκείας και το πότε θα βγουν, αλλά όλα αυτά εξαρτώνται και από τα μέτρα που θα ισχύουν".

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό: "Στον τελικό βλέπω ότι η ομαδάρα του Πάμπλο Γκαρσία θα κερδίσει και θα σηκώσει το Κύπελλο και ας κλείσει και η φωνή μου ξανά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ